Pasiune pentru diversitate

Unii oameni lucreaza la job-ul lor pentru ca trebuie sa traiasca, sa supravietuiasca. Unii oameni au cariere pe care le adora, si reusesc cu greu sa nu aduca munca acasa impreuna cu ei. Si apoi, exista oameni de succes in campul diversitatii. Ei au o pasiune pentru diversitate si traiesc munca lor. Fie ca iau sau nu munca cu ei acasa, aceasta este intotdeauna condusa de catre valorile dupa care se ghideaza zi de zi, si vietile lor sunt conduse de catre valorile pe care le promoveaza la locul de munca.
Atunci cand organizatiile au inceput sa „rasara”in diversitate prin anii 1980, multi dintre ei au gandit ca training-ul de diversitate era raspunsul. S-au gandit ca daca fiecare angajat participa la un curs de diversitate, toata lumea va lucra impreuna in armonie. Erau doua tipuri de oameni implicati in training-ul de diversitate: dezvoltarea educationala si organizationala. Au fost si persoane care s-au gandit la acest program ca la un trend. Acei oameni citeau probabil foarte putine carti.
Acei oameni care credeau ca diversitatea poate face diferenta nu s-au inselat.
Diversitatea este cea care te poate scoate din anonimat si te poate propulsa pe culmile succesului. Este important sa faci ceea ce-ti place pentru a putea da randament maxim, pentru a putea face performanta. Daca faci ceea ce-ti place, te vei ridica cu placere din pat dimineata, insa, daca vei opta sa faci ceva ce nu-ti place, nu vei lucra cu placere si mai mult decat atat, nu te vei duce cu placere la locul de munca.

Citeste si:  Sarcini pentru 2011

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.