Pasiune sau bani

Seteaza-ti prioritatile
Este vorba despre acel moment din viata atunci cand trebuie sa te descurci pe cont propriu. Ai absolvit colegiul, parintii ti-ai redus „alocatia”lunara, toti prietenii tai au un job; da, ai toate motivele sa te apuci sa iti cauti si tu un job. Dar inainte de a face asta, acorda-ti timp pentru a realiza ceea ce vrei sa faci, nu ceea ce vor parintii sau cei din jur sa faci. Opreste-te si gandeste-te pentru a face alegerea corecta. Nu este viata nimanui, decat a ta. Depinde de tine daca vrei sa iti alegi un loc de munca unde sa faci o activitate plictisitoare. Daca acesta este cazul, atunci fiecare zi va insemna o numarare constanta de ore, minute si chiar secunde pana vei scapa de munca. Sau vrei sa iti cauti un job care sa ti se potriveasca cel mai bine?
Este foarte important, ca o incepatoare si stii cu adevarat ce vrei sa faci cu viata ta. Si nu cred ca o vei nimeri din prima, dar, vei stii cel putin catre ce sa te indrepti. Depune-ti CV-urile si du-te la interviuri foarte increzatoare. Acorda-ti timp pentru a te duce la cateva training-uri.
Pentru a evita orele care nu se mai termina si timpul pierdut in van doar asteptand sa pleci acasa, incearca sa tii minte ceva: seteaza-ti intotdeauna prioritatile foarte clar; alege pasiunea sau banii. Pune banii pe primul loc si vei fi cu siguranta nefericita. Nu exista indoiala de acest lucru. Apoi, ai nevoie sa iti construiesti increderea si sa privesti spre viitor, catre telul tau. Exploreaza, nu te limita doar la cateva job-uri pe care le cunosti. Si, cel mai important. Nu asculta parerea celor din jur. Fii propriul tau mentor. Apoi, treci la atac. Aplica la toate job-urile care iti ies in cale, du-te la interviuri pentru propria ta experienta, nu te teme sa fii respinsa, si, cel mai important, invata sa astepti. Job-ul potrivit va veni la momentul potrivit. Vei vedea ca lucrurile facute cu pasiune vor face ca orele sa treaca mai usor, te vor face sa te simti mai relaxata si…nerabdatoare sa te intorci la serviciu a doua zi.
Este important sa pui suflet in construirea carierei tale, sa iti traiesti viata si nu sa te multumesti numai cu un stat de plata pe care il primesti la sfarsitul lunii. O cariera inseamna mult mai mult decat niste bani, asa ca nu teteme sa faci o schimbare.

Citeste si:  Unde mergem diseara? 24 octombrie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.