Pierderea unui job

Pierderea unui job nu este capat de lume, desi la prima vedere asa ar parea. Este normal ca prima reactie sa fie una de tristete, dezamagire, sa iti lase un gust amar si sa te cuprinda dezamagirea. Sfatul nostru este sa iti pastrezi calmul si sa incepi sa iti aduni toate fortele, sa te mobilizezi pentru a gasi o solutie.
In primul rand, trebuie sa stii ca nici un angajator nu isi doreste un angajat disperat, furios, si cu multe probleme acasa. Tocmai din acest motiv trebuie sa te linistesti si sa ai o atitudine relaxata.
1. Cauta-ti un nou loc de munca
Timpul pe care il petreceai la vechiul loc de munca il poti folosi pentru a-ti cauta un nou loc de munca. In acest mod te vei simti si ocupata si
2. Nu trebuie sa te descurajezi
Chiar daca acel job pe care tu il doresti intarzie sa apara, este bine sa nu te descurajezi sub nici o forma. Continua cautarile. Cu siguranta va aparea si job-ul mult visat la un moment dat.
3. Achita-ti datoriile
Odata ce ti-ai facut o slujba, este timpul sa te ocupi de datoriile pe care le-ai acumulat in perioada in care nu ai avut de munca. Ia-le pe rand. Intocmeste o lista si ocupa-te de cele mai urgente, mai importante.
4. Pune-te pe treaba
Odata ce ti-ai gasit un job asa cum il doresti, apuca-te de treaba serios. Mobilizeaza-te si vezi-ti de treaba ta, de ceea ce ai de facut.
Nu lua concedierea in tragic. Nu este un sfarsit de lume. Totul are o solutie si orice probleme poate sa fie rezolvata. Nu uita asta sub nici o forma. Este important sa iti pastrezi calmul si optimismul.

Citeste si:  Profilul sexual al fiecarei zodii. Ce si cum iti place

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.