Romanii sunt destepti

De 1 Decembrie, ciocolățica ROM Autentic îi propune României să devină prima țară din lume care îşi schimbă imaginea pe Internet.

Campania “Românii sunt deştepți” e un succes de zile mari. Cum ar fi, de exemplu, Ziua Națională. Mai concret, peste 270.000 de oameni au luat pe sus internetul şi au căutat deja sintagma “romanii sunt destepti”. Asta înseamnă că sugestiile automate din motorul de căutare Google care şifonau destul de urât imaginea românilor au acum toate şansele să se schimbe. Simultan, sute de site-uri au scris despre inițiativă, în vreme ce campania a fost lăudată până şi în Germania, Italia, Anglia, Austria, Grecia, Bulgaria, Rusia sau, quelle surprise!, în Franța.
Nume cu greutate din cele mai diverse domenii, dar care îşi îndrăgesc frații români, susțin şi ele campania: Ilie Năstase, CRBL, Ion Caramitru, Andreea Esca, Puya, regizorul Corneliu Porumboiu, fotbalistul George Ogăraru se numără printre cei care cred că românii sunt campioni, educați, simpatici, isteți, ospitalieri, sau creativi.
Sugestiile oferite automat de google.co.uk au făcut-o pe Loredana Salanță, Miss World România şi Top Model of the World, să se alăture campaniei şi să susțină căutarea “romanii sunt frumosi.”

Citeste si:  Expozitie de primavara II Arta contemporana: pictura, grafica si sculptura

Românca noastră, care a dat clasă celor mai frumoase femei de pe cele 6 continente, crede că schimbarea imaginii României începe cu schimbarea părerii noastre despre noi însine şi cu recâştigarea încrederii în calitățile noastre.
Aşa că începând cu luna decembrie, Loredana va purta cu mândrie tricourile cu mesajul campaniei pe scenele din Germania, China şi India. ( pozele sunt facute de MACRI STUDIO
).

Citeste si:  Primul manual de istoria comunismului din România va fi lansat pe 10 septembrie

Dacă şi tu crezi că suntem mai buni, mai frumoşi sau mai cu moț decât zice internetul, intră acum pe www.romaniisuntdestepti.ro. Caută “romanii sunt destepti” şi hai să facem din România prima țară din lume care îşi îndulceşte imaginea pe net.
Deşteaptă-te, române, şi pe Internet!


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.