Ruinarea unei cariere

Lipsa rezultatelor
In fruntea listei se afla o greseala citata de fiecare manager care a raspuns sondajului respectiv – faptul ca nu exista obtinerea unor rezultate notabile in munca unui angajat, aceasta este o cale sigura de distrugere a dezvoltarii carierei profesionale.
Munca intr-un domeniu care nu te pasioneaza
Oamenii se lanseaza in viata de parca ar fi deja plictisiti, chinuiti sau napastuiti – de cele mai multe ori lamentandu-se, fara ca macar sa-si dea seama ce anume i-ar putea multumi. Foarte multi CEO au comentat acest fapt spunand ca niciodata nu vei putea fi multumit(a) de munca ta daca nu esti entuziast(a), interesat(a) si daca nu te bucuri cu adevarat de ceea ce faci. Adevarata cheie a succesului este descoperirea pasiunii interioare si apoi gasirea unei modalitati de a lucra in domeniul respectiv sau cat mai aproape de ceea ce iti place.
Lipsa unor teluri cu adevarat inalte
Una din piedicile importante pe care le poti aseza in calea carierei tale este stabilirea unor teluri joase si lipsa dorintei de a le indeplini intr-un anumit interval de timp, de preferat cat mai scurt. Daca iti vei spune: „nu voi reusi niciodata acest lucru” sau „niciodata nu imi va da o prima de merit”, atunci inseamna ca nici nu ti se vor intampla aceste lucruri. Nu trebuie sa le acorzi atentie acelor negatii „bine-spuse” care te vor impiedica sa realizezi ceea ce iti doresti.

Citeste si:  Horoscopul lunii ianuarie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.