Seful bun si seful rau

Acesta este unul dintre putinele articole care se refera la persoanele care conduc o afacere. Exista multe motive pentru care angajatii nu sunt multumiti, dar cele mai multe probleme se refera la bani, la conditiile de munca si la atitudinea generala cu care te trateaza.
Banii, singurul motiv pentru care majoritatea dintre noi ne da jos dimineata din pat pentru a merge la munca. Nu ai niciodata suficienti bani si cu cat ai mai mult, cu cat cheltuiesti mai mult. Iata de ce 99% dintre oamenii care muncesc in ziua de azi se gandesc ca sunt platiti mai putin si ca fac prea mult pentru banii pe care ii primesc. In timp ce nu poti sa le dai la toti angajatii tai un salariu care sa concureze cu al tau, asigura-te ca sunt platiti la fel cum sunt platiti si ceilalti oameni care lucreaza in alte companii pe pozitii similare. De asemenea, asigura-te ca le acorzi cate un bonus ocazional pentru a stii ca nu se spetesc degeaba. Faci mai multi bani de pe spatele lor oricum, asa ca acorda-le cate o prima din cand in cand.
Pentru a tine pasul cu productivitatea trebuie sa iti mentii staff-ul fericit. Stiai ca 70% dintre oamenii care lucreaza nu sunt fericiti cu locul lor de munca si peste 80% pot face mult mai mult decat fac in momentul de fata? Acum, gandeste-te cam cat esti dispusa sa cheltuiesti pentru a-ti tine oamenii motivati.
Lucrand 8 ore pe zi cu 4 saptamani vacanta pe an timp de 20 de ani nu este tocmai un lucru placut. Tine minte ca fiecare om are personalitatea lui si propriile sale idealuri.

Citeste si:  Serile Bucuresti Strict Secret: Povestea Reginei Maria

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.