Setare limite

Sa ai alti oameni in viata ta este intotdeauna un lucru bun, dar mai devreme sau mai tarziu vor fi oameni care vor profita de o situatue buna, si limitele trebuie stabilite. Setarea limitelor poate sa fie usoara sau poate sa fie grea si, chiar si atunci cand risti sa pierzi o relatie frumoasa, fie ea familiala sau de serviciu.
Atunci cand decizi ca o limita trebuie sa fie stabilita, trebuie sa analizezi intai intreaga situatie si sa descoperi ce anume trebuie sa schimbi. Orice te face sa te simti inconfortabil in orice situatie trebuie analizat.
Chiar daca ti se va spune ca vor face orice pentru a imbunatati situatia, acorda-le sansa, dar fii constienta de faptul ca exista posibilitatea sa esueze din nou. Unele persoane au cele mai bune intentii, dar nu reusesc sa duca pana la capat o anumita sarcina. Din nou, trebuie sa fii ferma pe pozitii.
Relatiile de orice tip ar trebui sa fie bazate pe respect mutual si onestitate deschisa. Daca nu iti poti exprima propriile ganduri, atunci cealalta persoana va profita de situatie. Adu-ti aminte ca orice relatie in care nu te simti confortabil, poate sa fie riscanta.

Citeste si:  Cum sa reintri in ritmul de munca dupa vacanta

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.