Sfaturi pe care o femeie nu trebuie sa le urmeze

Exista o piata imensa pentru a spune femeilor cum sa fie mai fericite. Poate pentru ca femeile citesc mai mult decat barbatii. Sau poate este discrepanta dintre faptul ca femeile stiu cand se ingrasa si barbatii nu. Sau discrepanta dintre faptul ca majoritatea barbatilor cred ca sunt parinti buni si majoritatea femeile cred ca au nevoie sa fie parinti mai buni. Si lista poate continua la nesfarsit.
In general, credem ca puterea unei femei este aceea ca ele vad lucrurile mai clar. Da, ele vad jumatatea plina a paharului, in comparatie cu barbatii, care o vad mai mult pe cea goala. Iata o lista de sfaturi pe cafre femeile le primesc tot timpul si pe care nu ar trebui sa le asculte:
1. Uita-te pe listele cu cele mai bune companii la care o femeie ar trebui sa lucreze
De obicei, femeile din astfel de companii se plang de faptul ca o duc rau in interiorul lor. Asa ca poti uita de liste. Sunt irelevante pentru cariera ta.
2. Scrie despre barbatii pe care ii admiri
De ce sa-ti pierzi timp din viata ta scriind carti intregi despre barbati?
3. Marita-te cu un barbat care sta acasa sa aiba grija de copii in timp ce tu iti vezi de cariera
Indiferent de cati bani castiga o femeie, majoritatea femeilor incearca sa gaseasca un tip care sa castige mai mult ca ea. Fii sincera cu tine si admite ca nu vrei un barbat care sa stea acasa.
4. Alatura-te unui grup de femei
Femeile sunt mai putin conectate in lume decat barbatii si, in opinia multora, barbatii iti pot fi mai de folos decat femeile.
5. Nu plange la serviciu
Se spune ca femele plang mult si barbatii nu. Asa ca sa nu le mai spunem femeilor sa fie barbati la locul de munca.

Citeste si:  Patrick Swayze in metastaza

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.