Strategie personala de marketing

Cum sa te apropii de jobul tau cu o strategie personala de marketing.
Inainte sa incepi campania de cautare a unui job, incearca sa inveti mai intai cum sa te vinzi ca si produs. Fiecare produs, chiar si cele mai bune, nu va reusi fara o strategie buna de marketing. Asta incepe cu un plan de intelegere, flexibil. In primul rand trebuie sa identifici tipul de angajatori in fata carora te vei prezenta. Sunt toti din aceeasi industrie? Sunt multe industrii care angajeaza oameni cu experient?
Trebuie sa te decizi ce surse vei folosi pentru a localiza potentialii angajatori. Cu fiecare persoana cu care vei vorbi va avea o opinie diferita asupra acestui aspect.
Va trebui sa te decizi cum ii vei contacta pe cei care vrei sa te angajeze.
Un alt aspect foarte important al cautarii unui job este organizarea. Daca nu ramai organizata, vei pierde sau vei amesteca numele importante si numerele de telefon. De multe ori persoanele pe car ele contactezi te pot ajuta, iti pot da un sfat sau iti pot face legatura cu alte persoane, care vor fi dispuse sa iti ofere un loc de munca. Daca vrei sa folosesti email-ul, adu-ti aminte ca trebuie sa folosesti o introducere mai serioasa, pentru ca email-ul tau sa fie citit.
Odata ce ai stabilit o strategie pentru o campanie de gasire a unui job. poti incepe sa mergi mai inainte. Pasul tau urmator este sa iti faci un CV extraordinar de bun si sa incepi sa te pregatesti pentru interviuri.

Citeste si:  Stufstock 2009 risca sa nu mai aiba loc, din cauza fondurilor insuficiente

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.