Supravietuire perioada somaj

Somajul, fie ca a rezultat din cauza unei concedieri, reduceri de personal, majoritatea oamenilor nu stiu cum sa ii faca fata. Totusi, in fiecare an din ce in ce mai multi oameni experimenteaza cel putin somajul temporar, datorita factorilor care nu depind de ei. Cheia supravietuirii este sa iti recuperezi viata cat poti de repede.
1. Stabileste o rutina. Netrebuind sa te trezesti de dimineata si sa pleci la munca, poate sa para un beneficiu al neangajarii. Dar fara o rutina zilnica, viata ta poate sa se schimbe cu usurinta. Fa-ti un program zilnic si tine-te d eel.
2. Ajusteaza-ti bugetul. Nu stii cat timp va dura aceasta perioada de somaj, asa ca trebuie sa iti limitezi bugetul, astfel incat sa iti ajunga cat mai mult timp posibil.
3. Cauta un mod de distractie ieftin.
4. Pune-ti contactele in functiune. Pentru a te reintoarce pe piata fortei de munca, trebuie sa apelezi la toate cunostiintele tale.
5. Ofera-te voluntar. Bineinteles ca nu este un inlocuitor pentru o slujba platita, dar voluntariatul iti da un scop in viata si te ajuta sa iti structurezi ziua.

Citeste si:  Costume barbati la www.tarafashion.ro

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.