Traseaza prioritatile tale

Esti din ce in ce mai ocupata si nu stii cum sa mai faci fata problemelor? Un sfat pe care noi ti-l putem da este sa iti trasezi prioritatile si sa incepi in primul rand prin a te ocupa de acestea.
-Pune proiectul pe hartie. Un plan solid este intotdeauna mai util decat o idee vaga care zburda zapacita prin creierul tau si nu reuseste sa se materializeze.
-Imparte proiectul in parti mici, usor de coordonat. Aceste parti trebuie sa fie scurte si usor de realizat. Fiecare sa iti ia cel mult 20 de minute.
-Noteaza-ti deadline-urile interimare intr-un jurnal. Punand o sarcina in jurnalul tau, iti este si mai usor sa o realizezi.
-Fara intreruperi. Anumite task-uri, cum ar fi invatatul unui nou software, necesita mai mult de 20 de minute. Pentru acestea stabileste un timp mai lung si fara nici un fel de intrerupere.
-Cu calm. Orice problema se rezolva cu calm si cu rabdare. Nu face o criza de nervii. Daca observi ca esti deja prea surescitata, ia o pauza pentru a te relaxa. Gandeste-te la orice, numai nu la probleme pe care le ai si la faptul ca esti presata de timp. Pur si simplu rezerva-ti tie 5 min de relaxare si refortificare totala.

Citeste si:  Dragos Bucur este un violonist promitator in cautarea unei iubiri pentru o viata in "Poveste de dragoste"

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.