Zambeste

A fi un bun manager presupune anumite competente, dar si sarm personal. De aceea trebuie sa fii tot timpul cu zambetul pe buze, atenta la cei din jurul tau si bineinteles atenta la limbajul corpului, care le poate da celorlalti multe de inteles.
Carisma nu este doar un dar de la natura ci poate fi dobandita. Invata sa o dezvolti si sa ii fascinezi pe cei din jur prin atitudinea ta. Pentru a fi o persoana carismatica, trebuie sa faci din corpul tau principalul mijloc de comunicare.
Limbajul corpului inseamna: privire, gesturi, zambet, mimica, voce si miscari. Fii atenta la toate aceste lucruri, dar de asemenea fii atenta si la limbajul corpului celor cu care ai de-a face. E posibil sa intelegi mult mai mult decat iti spun ei.
Observa oamenii (actori, politicieni) pe care ii consideri carismatici si adopta-le limbajul corporal. Scopul nu este sa ii imiti, ci sa descoperi sursa carismei lor si sa iti creezi una proprie.
Nimeni nu este perfect si nu este nicio rusine in asta. Este o rusine in a nu recunoaste si a nu incerca sa invatam sa fim mai buni.

Citeste si:  Roberto Saviano vrea sa plece din Italia

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.