Obsesiile zodiilor

Obsesiile zodiilor -the-woman-is-raising-her-finger-to-mouth

CAPRICORN
22 decembrie  – 20 ianuarie
” ASCULTA-MA PE MINE”

. Toate actiunile lui au un scop. Iar scopul, oricare ar fi, e menit sa-i asigure controlul asupra oamenilor si situatiilor. Convins ca are mereu dreptate, se considera dator sa dea sfaturi si indrumari. Daca nu e ascultat, poate recurge la strategii subtile si chiar la manipulare pentru a te aduce acolo unde vrea.

Citeste si:  Pantofi eleganti pe care n-o sa ni-i permitem niciodata

VARSATOR
21 ianuarie – 19 februarie
„ITI SPUN DREPT…”

E un revolutionar cu ciudate tendinte tiranice, un liberal capabil de uimitoare idei fixe, un nonsalant cu surprinzatoare accese paranoice, un singuratic cu nevoi sociale foarte marcate. Inzestrat cu multa vitalitate si cu o personalitate distincta, indiferent ca e tipul savantului distrat sau al razvratitului agitat, te surprinde cu cele mai neasteptate manifestari.

Citeste si:  Bucurestiul, gata pentru un concert inimitabil marca Leonard Cohen

PESTI
20 februarie – 20 martie
„DEPINDE…”

„Functioneaza” numai pe baza de emotii, perceptii, impresii si intuitii. Majoritatea sunt atinsi de „sidromul relativitatii” (Einstein a fost Peste!). Ei stiu ca realitatea nu e niciodata una singura, ci ca are foarte multe fatete. Sunt maestri in „arta aburirii”.Cu toate astea, sunt persoane maleabile, compasive si ingaduitoare, care mai degraba incearca sa-i inteleaga pe ceilalti, decat sa-i judece.

Citeste si:  Cum sa conduci

 


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.