10 ganduri ale Printesei Diana, care iti pot schimba viata

Cu vorbe blande si actiuni pline de iubire, Printesa Diana a cucerit lumea intreaga. Avea o intelepciune si un farmec aparte, care nu venea din titlul pe care il purta, ci din inima ei. Puternica si sensibila in acelasi timp, este si azi un simbol al feminitatii, al puterii feminine si al iubirii de oameni. Iata cateva citate, care sa va calauzeasca gandurile si inima, atunci cand o sa simtiti nevoia.

Citeste si:  Vacanta la Viena

1.” Cred ca cea mai mare boala de care sufera omenirea in aceste zile si in aceasta epoca este boala oamenilor care se simt neiubiti. Stiu ca pot oferi dragoste pentru un minut, o jumatate de ceas, o zi, o luna, chiar le pot darui. Sunt foarte fericita sa fac asta, vreau sa fac asta.”

Citeste si:  Cum il prezinti pe taticul vitreg?

2. „Eu nu merg dupa regulile din carti. Eu conduc cu inima, nu cu capul.Este important sa faci doar ceea ce iti spune inima.”

3. „Nu vreau cadouri scumpe. Nu vreau sa fiu cumparata. Am tot ceea ce imi doresc. Vreau doar pe cineva care sa fie acolo pentru mine, sa ma faca sa ma simt in siguranta.”

Citeste si:  Cand o adolescenta descopera dragostea

4.” Imi place sa imbratisez oamenii. Cred ca fiecare are nevoie de asta. Sa iti pui mana pe fata unui prieten inseamna sa ai un contact cu el.”


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.