10 lucruri pe care barbatii nu le suporta la femei

Afla ce nu suporta barbatii la o femeie si incearca sa te corectezi si tu.
1. Criticarea altor femei. De ce nu se poate ca femeile sa complimenteze alte femei? De cele mai multe ori, ele adora sa critice si sa scoata in evidenta defectele altora.
2. Gelozia. Barbatilor nu le plac femeile geloase sau paranoice, asa ca incearca sa ai mai multa incredere in el.
3. Dependenta de el. Unele femei au probleme grave cu „securitatea”. Au nevoie de barbatul de langa ele pentru a se simti sigure, increzatoare. Fii independenta. Asta adora el sa vada la tine.
4. Vorbirea codata. Multe femei vorbesc numai pe intelesul lor. Asta ii enerveaza pe barbati si chiar ii plictiseste la un moment dat, nemaincercand sa faca niciun efort spre a te intelege.
5. Invadarea spatiului personal. Respecta-i intimitatea, lucrurile lui personale si spatiul lui personal. Nu intra cu „bocancii” in viata lui. Lasa-l pe el sa te invite.
6. Prea emotive. Barbatii nu se prea dau in vant dupa femeile care plang tot timpul din orice.
7. Cumparaturile in exces. Femeile adora sa faca cumparaturi. Ore in sir. Insa, nu se poate spune acelasi lucru si despre barbati. Acestia se plictisesc, se enerveaza sa mearga din magazin in magazin, sa te vada proband zeci de articole fara sa cumperi macar unul…
8. Vorbirea in continuu. Nu vorbi fara oprire..il obosesti si pare ca vrei sa il bati la cap.
9. Folosirea sex-ului ca pe o arma. Nu este razboiul sexelor, asa ca nu folosi sex-ul ca pe o arma in avantajul tau si impotriva lui. Nu ii va placea asta deloc.
10. Netolerarea. Invata sa ii accepti defectele, obiceiurile…Tolerarea este benefica intr-o relatie.

Citeste si:  Sexperta: iertare fara uitare, obsesia fostelor si amor turcesc

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.