10 semne ca nu este pregatit pentru o relatie

Atunci cand esti intr-o relatie noua, totul ti se va parea minunat la cel de langa tine, insa exista cateva semne de comportament care iti pot da o idee practica despre cum este el de fapt. Daca apar astfel de manifestari este clar ca relatia voastra nu prea are sanse de reusita.

Iata cele 10 motive foarte bune pentru a incheia o relatie cat inca nu exista implicare puternica.

1. Intotdeauna cand il inviti la o ocazie importanta pentru tine gaseste scuze foarte convenabile, dar puerile! Asta denota ca lista lui de prioritati este altfel construita comparativ cu a ta.

2. Are o legatura stransa, chiar ‘ombilicala’ cu gasca lui de prieteni. Daca nu exista ocazie in care va vedeti fara ca el sa vorbeasca la telefon, sa trimita mesaje sau sa ii anunte unde este si ce face, atunci este clar ce fel de relatie veti avea voi doi.

Citeste si:  Accesul strict interzis uratilor!

3. Foarte rar este interesat sa afle cum iti petreci tu timpul in afara relatiei sau sa desopere mai multe despre interesele tale. Un barbat care vorbeste doar despre el intr-un monolog greu de evitat este un barbat care nu se gandeste la tine decat din perspectiva unilaterala.

4. Daca isi exprima lipsa de respect fata de familie sau alte persoane, chiar fata de tine, si daca te manipuleaza verbal pentru a obtine ceea ce vrea, asta este un semn clar ca relatia va fi dificila doar pentru tine.

5. Un barbat care nu poate termina o fraza fara ca CNA-ul sa se ‘sesizeze’ este greu de inteles in societate si nu va fi usor acceptat de catre prietenii sau familia ta, chiar daca tu il gasesti incantator.

Citeste si:  Cum sa eviti rutina dintr-o relatie

6. La orice intalnire nu isi poate dezlipi ochii de la alte femei. Un afemeiat este greu de pastrat intr-o relatie monogama.

7. Daca are convingerea ca adevarul este mereu relativ si il poate ‘indoi’ cum ii convine in diverse situatii. Iar daca nu suporti minciuna este clar ca nu vei suporta mult o relatie cu el.

8. Nu suporta nici un fel de critica, cu atat mai putin critca constructiva, nu poate spune niciodata ca ii pare rau daca a gresit fata de tine. Un barbat care se considera mai presus de parerea altor oameni nu este un candidat bun pentru o relatie ce presupune respect reciproc.

Citeste si:  Ce isi doresc barbatii ?

9. Intotdeauna are nevoie de viteza in viata lui; masini rapide, fast food si fast sex. Un astfel de barbat se plictiseste repede de o relatie sau de o femeie si va trece mai departe fara sa se uite inapoi.

10. Daca este reticent la orice mentionare a cuvintelor ‘noi’, ‘relatie’ sau la a isi face planuri alaturi de tine pentru orice perioada de timp inseamna ca nu se poate gandi la un viitor cu cineva.

Acestea sunt cateva semne ca cel pe care tu il placi acum nu se simte pregatit pentru o relatie. Totusi depinde de tine, de ceea ce poti accepta sau nu intr-o relatie de cuplu si de cum doresti sa fie aceasta.


4 Comentarii
  1. barbatii nu sunt niciodata pregatiti pentru o relatie. parca i-am lua cu arcanul. mai degraba li se pare ca sunt pregatiti datorita presiunii familiei si a prietenilor:\” Sa intri in randul lumii!\\\”

  2. eu cred ca majoritatea barbatilor sunt pregatiti intr-o anumita masura pentru o relatie; si barbatii pot fi maturi si responsabili, insa o problema ar fi atunci cand isi doresc prea mult dintr-o data; cand te cer in casatorie dupa 3 saptamani pentru ca ei cred ca \”le-a venit timpul \” sa se insoare si sa \”stea linistiti\”; nici asta nu e bine, atunci nu sutnem noi pregatite sa ne aruncam asa cu capul inainte …

  3. off, chiar au dreptate barbatii: niciodata nu suntem multumite. vrem sa ii schimbam si apoi nu ne place in ce i-am transformat; \”Nu mai esti barbatul de care m-am indragostit!!\” suna familiar???

  4. nimeni sau na cel putin eu nu incerc sa schimb pe nimeni, ptr ca dak iubesti o pers o accepti asa cum e, si vezi sg dak esti sau nu compatibil samdp… si dak se ajunge la replica \”numai esti barbatul de care m-am indragostit\” nu cred ca s-ar referi la ceea ce am facut noi din ei ci la cum sunt ei defapt……. eu nu cred in schimbari in cazul ac proverbul\”lupul isi schimba parul dar naravul ba\” este f bine plasat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.