2 pozitii sexuale „obraznice” din Kama Sutra

In majoritatea cazurilor cand ne gandim la pozitii sexuale ne sare in minte acelasi lucru – Kama Sutra. In acest „compendiu”, putem gasi o selectie larga de pozitii sexuale care starnesc cel putin interesul unui cuplu amoros, curios sa experimenteze lucruri noi.

O pozitie indrazneata de incercat este pozitia in picioare, cu spatele femeii lipit de perete. O pozitie care este perfecta pentru o partida de sex rapida si in care barbatul joaca rolul principal. E pozitia pe care am vazut-o cel mai des in filmele artistice. Lipita cu spatele de perete, femeia este dominata de partener, acesta tinand-o ferm de fese. Aceasta pozitie stimuleaza foate mult clitorisul si punctul G. Dificultatea pozitiei este minima, dar un efort trebuie totusi depus ca placerea sa poata atinge culmi maxime. Punctul forte e ca nu necesita o flexibilitate deosebita cum sunt unele pozitii sexuale din Kama Sutra.

Citeste si:  Probleme in cuplu. Ejacularea precoce

O alta pozitie sexuala destul de incitanta se foloseste de un sezlong, fiind o pozitie ideala pentru vacanta. Barbatul se va intinde cu spatele pe sezlongul inclinat, iar partenera sa se va aseza pe el tot cu spatele si isi va desparti picioarele pe langa laturile sezlongului. Aceasta pozitie sexuala le ofera un avantaj deosebit femeilor care au control absolut si mai ales libertatea de a se exprima sexual.

Citeste si:  Idei romantice

Indiferent de pozitiile sexuale, dragostea si conexiunea dintre parteneri trebuie sa fie puternice pentru putea atinge apogeul in acelasi timp.


Un comentariu
  1. Bleah, observ ca articolele de pe flu.ro incep sa semene izbitor de mult cu majoritatea articolelor de rahat de pe net. Sunt aici cateva persoane care chiar scriu bine si au ceva inteligent de spus. Sper sa nu cedeze locul unor \”editorialiste\” precum mademoiselle Visan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.