4 secrete catre o casatorie spectaculoasa

Daca incercam sa patrundem putin in viata de cuplu a multor persoane, descoperim ca nu toate au o relatie frumoasa. Totusi, unele dintre ele au un mariaj de-a dreptul reusit. Vrei sa stiti secretul? Vi-l spunem noi.
In primul rand, cuplurile care se inteleg bine isi inteleg unul altuia nevoile.
Principalul motiv pentru care se destrama mariajele nu sunt conflictele, lipsa de comunicare sau incompatibilitatea sexuala, ci faptulca nu gasesc intelegere in partener.
Arata-i dragoste.
Sotii ale caror sotii le ofera afectiune, ii apreciaza, respecta si iubesc, sunt de doua ori mai probabil sa ramana langa ele.
Acordati-va 10 minute pe saptamana pentru a vorbi despre orice
Este bine sa poti sa discuti aproape orice cu partenerul tau. Acest fapt dovedeste ca aveti incredere unul in celalalt.
Concentrati-va asupra lucrurilor bune
Cel mai bun mod de a face o relatie sa mearga mai bine este sa munciti la repararea a ceea ce nu merge bine,nu? Ei bine, aflati ca nu. Cel mai eficient mod de a creste distractia si pasiunea este sa adaugati elemente pozitive mariajului vostru. Acea energie pozitiva te face sa te simti bine si te motiveaza sa te indrepti in acea directie. Asta nu inseamna ca nu poti sa simti nimic negativ, insa este bine sa te concentrezi numai a ceea ce este pozitiv.
Pentru a face o relatie sa mearga este important sa va iubiti enorm de mult si sa fiti dispusi sa faceti anumite compromisuri. O casnicie nu inseamna numai o luna de miere continua, insa poti imbunatati lucrurile.

Citeste si:  Codul bunelor maniere ... in pat II

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.