4 sfaturi pentru cuplurile care vor sa se mute impreuna

In ziua de azi, de 9 ori mai multe cupluri traiesc impreuna fara sa fie casatoriti decat acum 40 de ani, si posibila realitate este ca acest trend continua. Cercetatorii recunosc acest lucru dar sfatuiesc cuplurile sa se gandeasca de doua ori inainte sa se mute impreuna. Recent, ei au oferit aceste patru sfaturi tuturor celor care incearca sa se decida daca traiul impreuna este atat de benefic pe cat pare.
1. Nu locuiti cu cineva mai mult de o data.
Idea de a invata din experienta cuiva nu se aplica si aici. „Oamenii care traiesc cu mai mult de un partener au o sansa mai mare de a divorta”.
2. Puneti o limita de timp asupra a cat va dura aceasta faza.
Cand traiesti cu cineva cu care nu esti maritata, nivelul de angajament in relatie nu este la potentialul sau maxim. Asa ca desi sfarsesti prin a te casatori cu persoana respectiva, mintea ta va ramane la fel de libera.
3. Nu locuiti cu partenerul daca sunt implicati si vopii.
41% din cuplurile care traiesc impreuna includ un copil. Problema este ca acesti parinti se despart mai repede decat cei casatoriti, si ca efectele acestor despartiri ii devasteaza pe copii.
4. Logoditi-va inainte
Singura data cand mutatul impreuna inainte de casatorie nu reprezinta o amenintare asupra relatiei voastre este atunci cand sunteti logoditi.

Citeste si:  Mituri si preconceptii neverosimile despre dezvirginare in istorie

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.