5 lucruri pe care nu trebuie sa le spui de la prima intalnire

Doamnelor, cateodata trebuie sa recunoastem ca vorbim mai mult decat ar trebui. De cele mai multe ori insa, spunem exact lucrurile care nu ar trebui, persoanei pe care intentionam sa o cucerim si culmea.. de la prima intalnire. Cine stie..poate este ceva genetic..
Indiferent de cum ar fi, trebuie controlat, mai ales cand vine de prima intalnire. Stim ca este greu sa tii in frau toti porumbeii care cateodata iti ies pe gura fara ca tu sa-ti dai seama, insa daca vrei sa-l faci pe Mr.Maybe sa se indragosteasca de tine,ar fi bine sa tii cont de sfaturile noastre:
1.”Ceasul meu biologic ticaie din ce in ce mai tare”. Chiar daca el este Mr.Right, crezi ca ar vrea sa auda asta la prima intalnire? In primul rand il vei face sa creada ca iti doresti cu ardoare sa te asezi la casa ta si sa faci un copil si in al doilea rand il vei face sa creada ca esti atat de disperata incat nici nu conteaza despre ce barbat este vorba: ca este el sau altul, trebuie sa-ti ofere ceea ce isi doreste ceasul tau biologic: un copil!
2.”Fostul meu iubit este un obsedat sexual care ma urmareste si care ar fi in stare sa ucida pentru mine!”. Chiar daca acest lucru este adevarat nu-i spune acest lucru de la prima intalnire, daca nu cumva vrei sa-l pui pe fuga sau sa-l faci sa creada ca minti de ingheata apele pentru a parea mai interesanta.
3.Nu-l intreba cati bani castiga. Chiar daca nu esti materialista si faci acest lucru din simpla curiozitate, poate parea un pic deplasata intrebarea ta.Poti eventual sa-i ceri mai multe detalii legate de ce presupune job-ul lui, dar niciodata sa nu pui aceasta intrebare. Cel putin, nu la prima intalnire.
4.”Sunt foarte buna la pat” . Chiar daca e adevarat, poate cel de langa tine nu intentioneaza sa se culce cu tine atat de repede pe cat ti-ai putea imagina. Daca nu ai iesit cu el, doar pentru one night stand, mai bine tine pentru tine aceasta afirmatie.
5.”Cu cate femei te-ai culcat?” nu cred ca este grija ta principala in momentul de fata. Ai venit la intalnire sa il cunosti mai bine, nu sa dai buzna peste viata lui intima.
Asadar nu te adauga singura in lista femeilor care regreta ca au pus intrebarea gresita in momentul gresit.

Citeste si:  Calea spre inima lui

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.