5 secrete ale barbatilor

Please select a featured image for your post

Imi pare rau sa te dezamagesc si sa iti stric imaginea perfecta pe care o aveai despre tipul pe care tocmai l-ai cunoscut, insa barbatii nu sunt chiar cele mai sincere creaturi de pe Pamant. Fie exagereaza povestile in care sunt protagonisti pentru a se pune intr-o lumina foarte buna, fie omit detaliile care i-ar comrpomite, fie nu iti spun deloc adevarul. Indiferent care dintre variantele de mai sus este cea adevarata, important e ca de obicei face asta de dragul tau si din dorinta ca tu sa il placi. Ce ne ascund barbatii?

Iese si cu alte femei. La inceputul relatiei, cand nu e nimic serios si tocmai ce v-ati cunoscut, partenerul tau se poate sa iti ascunda faptul ca in afara de tine se mai vede si cu alte femei. Asta pentru ca unii barbati se tem de singuratate si chiar daca nu sunt multumiti de tipa cu care ies, nu vor renunta la ea pana cand nu sunt sigura ca exista o alta femeie care sa o inlocuiasca. Majoritatea merg pe principiul �daca nu ma intreaba direct, nu am de ce sa ii spun�. Tu pornesti de la premisa ca un barbat care e intr-o alta relatie nu te-ar fi invitat in oras, el speculeaza asta, asa ca nu iti va spune „stii, eu mai am o prietena”.

Citeste si:  Locuri de facut sex

Tocmai a iesit dintr-o alta relatie. Barbatii nu isi expun sentimentele la fel de usor ca si femeile, asa ca e prea putin probabil sa iti spuna ca tocmai s-a despartit de femeia cu care a fost cativa ani buni. Poate nu iti spune pentru ca nu vrea sa crezi ca esti o simpla relatie de refacere (articolele noi), se gandeste ca te vei simti ca un premiu de consolare sau mai grav, iti ascunde asta pentru ca nu esti decat fata cu care vrea sa o faca geloasa pe fosta. Un alt motiv pentru care ar putea tine un astfel de secret este pentru ca tu ai putea crede ca e vina lui ca s-au despartit, deci e ceva neinregula cu el, deci nu vrei sa il mai vezi.

Citeste si:  Prieteni sau dusmani?

Nu lucreaza. In conditiile de plina criza economica, multi barbati se regasesc in situatia aceasta, dar le e foarte greu sa recunoasca. Pentru un barbat, faptul care are banii necesari sa iti cumpere un cadou, sa plateasca nota de plata si o masina care sa te duca acasa, il fac sa se simta competitiv in fata celorlalti pretendenti ai tai. Femeiele, pe de alta parte, isi doresc ca un barbat sa le ofera siguranta si protectie, inclusiv siguranta financiara. Barbatii stiu asta si fara a le considera oportuniste, prefera sa le ascunda faptul ca le-au scos la cina in oras pe banii primiti din pensia mamei. Fii insa rezonabila: faptul ca momentan nu are un job nu inseamna neaparat ca nu va avea in curand sau ca nu iti va putea oferi stabilitatea de care ai nevoie pe viitor.

Defectele fizice sunt cele mai ascunse secrete ale barbatilor. Ar fi in stare sa iti spuna absolut tot despre el si sa iti arate pozele din adolescanta cand purta blugi evazati, dar cu greu iti va spune ca are un defect fizic, mai ales daca acesta nu e vizibil cu ochiul liber sau e legat de sexualitate.

Citeste si:  Ce trebuie sa stii despre minciuna

Nu vrea o relatie serioasa. E genul de barbat care te suna cand are chef sa iesiti, se poarta excelent cu tine si ai impresia ca e alesul, doar ca ulterior sa nu te mai sune o spatamana si nici sa nu iti raspunda la telefon. Acestia sunt barbatii care in general nu vor sa isi ia angajamente si nu doresc o relatie stabila, dar in acelasi timp nu isi doresc sa fie singuri. Decat sa iti spuna ca nnu vrea sa te consideri prietena lui, prefera sa te tina in sah si sa iesiti numai cand e el dispus sa aiba o prietena.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.