5 semne ca el te insala

Oricat de relaxata si sigura ai fi de sentimentele si fidelitatea partenerului tau nu se poate sa ignore cu buna stiinta anumite semne care dau in vileag intentia sau chiar actul adulterin. Ne-am documentat atent cu privire la acest subiect „spinos” pentru oricine si va oferim cateva indicatii (poate de bun simt) deduse din experienta unui psiholog si a unui detectiv privat. La fel de important ca un semn de infidelitate este si o doza de realism pentru ca aceste indicatii emotionale nu sunt mereu ceea ce par.

1. Nu mai exista tandrete. Acesta este cel mai comun semn care indica infidelitate, insa la fel de bine poate indica doar o racire a sentimentelor in relatia ta de cuplu. Atunci cand iubitul tau inceteaza sa isi demonstreze afectiunea fata de tine prin mici gesturi de tandrete in intimitate si mai ales in public asta poate insemna ca este concentrat pe o alta relatie pe care si-a construit-o fara stirea ta. Intuitia feminina este instanta decizionala in acest caz, pentru ca starea de fapt poate fi cu totul alta decat ar parea la prima vedere. La fel de bine semnul infidelitatii poate fi exact opusul: gesturi exagerate cu care el nu te-a obisnuit pana acum. Vinovatia fata de tine il poate impinge sa te „ingroape” in cadouri.

Citeste si:  Fetisul - noua ordine amoroasa

2. Igiena personala. Tu iti cunosti partenerul de viata mai bine decat oricine. De aceea poti observa atunci cand simtul lui de igiena personala se imbunatateste: un nou parfum pe care il foloseste foarte des, schimbarea stilului vestimentar fara un motiv aparent (un nou job, evenimente sociale cu eticheta). Daca acest comportament apare brusc in timpul relatiei voastre si devine un obicei pentru el atunci trebuie sa iti pui intrebari; un barbat care dintr-o data incepe sa intarzie in fata oglinzii atunci cand iese doar cu amicii la o bere nu are ca intentie impresionarea lor, ci a unei alte persoane cu rol important in viata sa.

Citeste si:  Relatia perfecta

3. „Miscari” noi. In cazul in care rutina voastra sexuala devine din ce in ce mai condimentata si iubitul tau vine cu „solicitari” demne de un film pentru adulti, e timpul sa iti pui intrebari. Abilitatile de amant infocat nu se invata din povestile auzite la bere sau din pornografie, ci din experienta. Asa ca tu trebuie sa iti dai seama daca tot ce se intampla intre voi in intimitate este rezultatul dorintei lui de a „condimenta” viata voastra sexuala sau daca totul este doar o rutina a unei aventuri din care nu poate iesi. Exista si cazuri in care o aventura are efectul opus si cel vinovat isi pierde libido-ul aproape complet, nu este interesat sa depuna efort sexual in relatia stabila.

4. Intra in defensiva. Un alt semn decisiv este nevoia lui de a isi explica orice actiune, chiar daca o remarca de-a ta este foarte nevinovata. Daca simte nevoia sa foloseasca un discurs complicat pentru a explica de ce a intarziat o ora la serviciu atunci cand tu nici nu ai remarcat asta, ceva nu este in ordine la capitolul fidelitate fata de tine. Cu atat mai mult cu cat acest discurs este insotit de o reactie emotionala foarte puternica: se supara si refuza sa discute cu tine dupa ce si-a expus argumentele.

Citeste si:  Cadouri personalizate

5. Despartire ipotetica. Exista cazuri in care o aventura extraconjugala da nastere la explorarea ipotetica in conversatie a eventualitatii despartirii. Iubitul tau, atunci cand se simte sigur ca are o „rezerva”, va incerca sa afle constant ce ai face tu, ce ai simti si cum ti-ai continua viata dupa ce el te-ar parasi. Desigur ca intrebarile vor fi discrete si pline de tact la inceput, insa daca raspunsul nu ii va confirma nevoia de calmare a vinovatiei simtite va deveni din ce in ce mai incisiv in acest subiect. Ai grija sa observi astfel de divagari de la subiect atunci cand vorbiti depsre relatia voastra si asta te poate salva de suferinta.


3 Comentarii
  1. dra cel mai bun \”semn\” tot al saselea simt este… nu trebuie sa-l urmaresti; eu cred ca doar o femeie foarte proasta nu isi da seama cand este inselata; mai degraba nu vrem sa vedem nu ca nu vedem

  2. nu e chiar asa. atunci cand nu-l vezi decat pe el in fata ochilor si il crezi perfect din toate punctele de vedere, e greu sa mai vezi si semnele de mai sus! o femeie nu estei proasta daca a fost inselata, a avut incredere in el si a fost tradata. as simple as that…

  3. dragele mele,eu cred ca oricat de mult iti iubesti barbatul,daca te insala observi!mai repede observi daca il iubesti pana peste urechi decat daca nu-l mai iubesti ca inaint. cu cat iubirea e mai slaba cu atat esti mai neatenta cu el si atunci,normal,nu poti observa shimbarile de mai sus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.