7 lucruri la care sa nu te gandesti in pat

Sexul este un subiect destul de delicat, la care multe dintre femei rosesc cand vorbesc despre el. Nici nu se mai pune vorba sa-si imagineze sa stea dezbracate in fata unui barbat, si cu lumina deschisa.
Stresul si lipsa de incredere sunt doar cativa dintre factorii care ne fac sa devenim inhibati si pudici, atunci cand vine vorba de viata noastra sexuala.
Cu toate acestea, in momentele noastre intime, chiar si cu lumina stinsa, tindem sa ne facem fel de fel de griji si probleme legate de lucruri marunte, dar care pe termen lung pot afecta o relatie.
Care sunt cele zece lucruri la care nu trebuie sa te gandesti in timpul unei partide de sex?
1.”Oare crede ca am coapsele prea mari?”. Dragelor, nu!! Crezi ca gandul lui acum este la coapsele tale sau la celulita pe care numai tu sustii ca o ai? Daca da, te asiguram noi ca nu!
2.”Oare crede ca am sanii prea mici?”. Scumpo, daca nu ar fi atras de tine si de formele tale, acum nu ar fi in pat cu tine, incercand sa te faca sa te simti bine.
3.”Oare i se pare sexi lenjeria mea?”. Da! Si nici macar nu este nevoie sa stiu ce fel de lenjerie porti. Desigur…daca nu cumva porti cel mai colorat si plin de bulinute si inimioare set de lenjerie intima.
4.”Oare crede ca sunt suficient de sexi?”. Asta este deja o intrebare clasica. Si cum spuneam si mai sus, ce ar cauta in pat cu tine daca nu te-ar considera cel puti sexi?
5.”Oare ii place cum sarut?”Intrebarea asta trebuie sa si-o puna un fata de 15 ani, nu o femeie in toata firea ca tine. Daca totusi, o faci, trebuie sa-ti spun ca atata timp cat nu evita sa te sarute si atunci cand o face este foarte pasional, raspunsul este da!
6.”Oare miros bine?” Pai nu ti-ai facut si tu un dus inainte? Nu te-ai cremuit si parfumat asa cum majoritatea dintre noi o facem inainte de a ne arunca in bratele iubitului? Daca nu ai facut asta.. ar trebui sa-ti dea un pic de gandit.
7.”Oare ii place cum imi tremura vocea cand ma atinge?” Da, toti barbatii adora sa-si auda partenera gemand de placere si de fericire. Daca o faci intr-un mod normal si sexi, este foarte bine. Daca ai porniri animalice, ai face mai bine sa le controlezi.

Citeste si:  Chlamydia, o maladie sexuala periculoasa

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.