7 motive gresite pentru care ai vrea sa ai o relatie

Esti una dintre persoanele care se “muta” din relatie in relatie? Daca da, inseamna ca ai intrat intr-o relatie din motive gresite. Multe relatii se termina mai repede decat au inceput, tocmai pentru ca nu se stie motivul pentru care cei doi parteneri au decis sa aiba o relatie.
Sunt o multime de motive gresite pentru care oamenii decid sa se indragosteasca ( fortat )sau sa formeze casnicii de convenienta. Iata care sunt cele 5 motive la care femei-moderne s-a gandit:
1.Singuratatea si disperarea. Marea majoritatea a celor care intra intr-o relatie din motivele acestea comit o mare greseala. Aceasta stare de gol si disperare de a fi tratat in mod special de o persoana speciala ii fac sa intre intr-o relatie foarte repede, cu riscul de a regreta mai tarziu.
2.Prietenii. Multi baieti si fete isi doresc sa inceapa o relatie din cauza prietenilor, care ii imping de la spate sa-si gaseasca pe cineva, sa intre in randul lumii, pentru a putea face lucruri impreuna ca si cupluri. Pe principiul “Daca toti au, de ce nu as avea si eu” se rateaza multe posibile relatii.
3.Intram intr-o relatie pentru a ne distrage atentia de la alte lucruri sau pentru a ne feri de problemele si reprosurile din partea apropiatilor, de genul: “Daca aveai si tu pe cineva, poate ca nu faceai asa…sau poate ca nu erai asa… “.
4.Pentru ca EL reprezinta o provocare! Foarte multa lume, din dorinta de a-si satisfice capriciul si de a avea puterea asupra altor persoane, din nevoia de a demonstra ca pot avea pe oricine isi doresc, se arunca in relatii de dragul de a castiga cevain plus !
5.Din cauza faptului ca sunt presati de membrii familiei sa se aseze la casa lor, sa-si intemeieze o familie si sa se maturizeze odata!!
6.Pentru ca au nevoie de sprijin! Multe fete cauta suport si sprijin la partenerii stabili, siguri pe ei, care le pot oferi un confort financiar sau sentimental pe termen lung!
7.Pentru ca este convenabil! Cunosc multe cazuri care prefera sa stea cu persoane pe care nu le iubesc, doar pentru ca in felul acesta au cu cine sa iasa, cu cine sa petreaca timpul si eventual cine sa le mai plateasca un suc sau sa le duca la mare.

Citeste si:  Suntem diferiti si nu-mi pasa!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.