9 semne care spun ca un barbat nu este pregatit pentru o relatie

Semne ca un barbat nu este prregatit pentru o relatie serioasa

4. Nu isi poate dezlipi ochii de la alte femei sau vorbeste la telefon pe ascuns.

5. Tine relatia voastra „secreta” fata de alte persoane si totul se intampla doar intre patru pereti, pentru o perioada mai lunga. E OK, sa fie discret dar, cand ai o relatie de luni de zile iar tu nu ii cunosti nici macar un prieten, ar trebui sa iti dea de gandit.

Citeste si:  Mesajele de despartire nu au cuvinte potrivite niciodata

6. Nu are planuri de viitor, in ceea ce te priveste. Mereu cand vorbeste de planuiile de viito spune doar „Eu voi face..” nu „Noi vom face…”

7. Nu poate spune niciodata ca ii pare rau daca a gresit fata de tine. Un barbat care se considera mai presus de parerea altor oameni nu este un candidat bun pentru o relatie ce presupune respect reciproc.

Citeste si:  De ce are nevoie de o pauza

8. Intotdeauna are nevoie de viteza in viata lui; masini rapide, fast food si fast sex. Un astfel de barbat se plictiseste repede de o relatie sau de o femeie si va trece mai departe fara sa se uite inapoi.

9. Nu este atent la sentimentele tale. Daca esti trista, suparata si barbatul de langa tine nu observa acest lucru sau observa si nu ii pasa, nu este o „partida buna”. Sa nu iti bagi in cap prostii de genul: este ocupat, stresat, o sa se schimbe…Asa ceva nu se va intampla!

Citeste si:  Surprize de la Iepuras

Acestea sunt cateva semne care „iti vorbesc” despre cat de pragatit este partenerul tau, pentru o relatie. Decizia iti apartine daca vei continua sau nu relatia.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.