A spune: Te iubesc

Please select a featured image for your post

A spune partenerului „Te iubesc” poate avea un impact pozitiv asupra unei relatii, insemnand de cele mai multe ori trecerea la o noua etapa. Poate avea insa si un impact negativ asupra relatiei daca partenerii nu simt la fel. In general a spune te iubesc e un fel de risc pe care ti-l asumi pentru a-ti exprima dragostea fata de celalalt. Si de cele mai multe ori acest risc merita luat… iti asumi acest risc? Te-ai hotarat sa-i spui te iubesc? Daca da, tine minte urmatoarele: Afla in ce relatie sunteti. Inainte de a spune te iubesc trebuie sa stii care este natura relatiei voastre. Nu poti sa declari te iubesc unei persoane pe care abia ai cunoscut-o sau unui prieten apropiat cu care nu stii exact in ce relatie te afli. Un sentiment rau definit va da nastere unei declaratii de acelasi fel.
Fii sincera. Pentru a spune aceste doua cuvinte este nevoie de sinceritate. Este foarte important sa fii sincer cand spui te iubesc pentru a nu rani sentimentele celuilalt. Nu spune aceste doua cuvinte doar din dorinta de a obtine ceva sau pentru a te distra. Partenerul s-ar putea simti jignit, iar lucrurile dintre voi ar putea lua o intorsatura urata.
Citeste si:  Am ales sa ma vad cu mai multi parteneri, pentru a ajunge la "Barbatul perfect"
Alege cel mai potrivit moment. Incearca sa gasesti timpul si locul potrivit pentru a-ti exprima acest sentiment. Nu trebuie sa optezi pentru un decor special, dar e bine sa fie un loc mai retras,mai intim. Nu ar fi prea inspirat sa ii spui te iubesc in timp ce va faceti cumparaturile sau cand el lucreaza la un proiect. Cel mai bine ar fi sa ai incredere in propriile instincte, care cu siguranta iti vor zice cand e momentul si care e locul cel mai portrivit pentru o astfel de marturisire.
Citeste si:  Dragobetele
Fii creativa. Fii creativa atunci cand spui te iubesc. A exprima ceea ce simti intr-un mod mai original este si mai frumos. Aceste doua cuvinte pot fi insotite de gesturi romantice pentru a crea o atmosfera de neuitat. Cel mai important este sa fii tu insuti si sa iti exprimi dragostea asa cum simti tu. Retine ca pentru a spune te iubesc nu exista o reteta ce poate fi urmata. Poti alege sa iti declari dragostea si printr-o scrisoare, poezie sau melodie. Ai insa grija ca acestea sa fie originale. Va aprecia de o mie de ori mai mult ceva din suflet si sincer decat ceva copiat.
Citeste si:  Barbatii romani, cei mai familisti
Nu te grabi sa spui te iubesc dintr-o data. Daca tii la persoana de langa tine arat-o zilnic prin gesturi mici si pregateste marele moment prin a spune mai intai „Ma simt bine alaturi de tine” sau „Mi-a fost dor de tine”, etc.


Un comentariu
  1. Cand spui Te Iubesc trebuie sa simti asta si de multe ori cuvantul nu are semnificatie profunda cum are sentimentele transmise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.