Avantajele unei relatii la distanta

Please select a featured image for your post

Cate s-au spus pe acest subiect si cate au ramas nespuse. Adevarul este ca a avea o relatia la distanta are avantaje si dezavantaje, pe care le putem privi obiectiv doar atunci cand nu suntem implicati direct intr-o astfel de relatie. Pentru ca atunci cand iubesti, nu mai exista argumente pro sau contra, nu mai ai nevoie de sfaturi, vrei doar sa iubesti si sa incerci sa petreci cat mai mult timp cu putinta cu persoana iubita, in incercarea de a diminua numarul de kilometrii dintre voi. Cum depasim kilometrii dintre noi? E greu sa definim o relatie la distanta, pentru ca nu se poate masura in numar de kilometri. Daca iubitul tau locuieste la 500 de kilometri distanta si asta va impiedica sa va vedeti zlinic, nu inseamna ca ai o relatie mai putin „la distanta” decat cei pe care ii desparte un ocean. Dar este clar ca miloacele de transport sunt mai accesibile, atat ca si variante cat si ca si pret pentru cei pe care nu ii desparte o distanta foarte mare. E usor sa mergi cu trenul de la Cluj la Bucuresti, mai ai si varianta de autocar, de avion, de masina, dar e mai putin usor si mult mai costisitor sa iti vizitezi iubitul in America, de exemplu. Oricum, iubitii la distanta se pot consola cu faptul ca mijloacele de transport incep sa se ieftineasca, companiile aeriene ofera diverse reduceri pentru cei care calatoresc des, trenurile de mare viteza vor face distanta mai mica etc.
Avantajele unei relatii la distanta Veti fi uimiti, dar sondajele arata ca multa lume nu doar ca vede avantajele unei relatii la distanta, ci o prefera in favoarea unei relatii „pe plan local”. Asta se intampla pentru ca multi considera ca isi dedica mult mai mult timp pentru a comunica cu persoana iubita, ii dedica atentia si tot timpul liber, isi povestesc mai multe si se asculta cu mai mult interes.
Citeste si:  Nu ramaneti prieteni? Inseamna ca nu v-ati iubit niciodata
De altfel, veti constata ca certurile sunt mai rare, din acelasi motiv: sunteti mult prea concentrati pe putinul timp pe care il petreceti vorbind la telefon sau pe messenger ca sa va mai bateti capul cu certuri inutile. In plus, nu mai luati in seama nimicurile, in primul rand pentru ca nu sunt o prioritate si in al doilea rand pentru ca nu aveti cand sa le observati. Daca un cuplu casatorit se cearta pentru ca el nu isi pune hainele in sifonier si toata casa e cu fundul in sus, intr-o relatie la distanta nu doar ca nu te interesaza daca sifonierul e dezordonat, dar nici macar nu il vezi.
Citeste si:  Tigara si stanjeneala de dupa
Tehnologia te sprijina in relatia ta la distanta Nu mai e nevoie sa ii trimiti iubitului scrisori sau mesaje telegrafice. Acum ai la dispozitie internetul, cartelele telefonice cu tarife speciale pentru convorbiri internationale, webcam-ul pentru a va vedea zilnic, yahoo messenger pentru a vorbi pe gratis. Nu suna rau, nu? Trecerea timpului sporeste pasiunea, total opus decat in cuplurile care sunt impreuna fizic, zi de zi, pentru ca distanta nu lasa loc rutinei sa se instaleze. Va veti canaliza energia spre a face orice sa va simtiti mai aproape, gesturi, telefoane, mesaje, surprize. Efectiv nu este timp pentru rutina!

Citeste si:  Cateva lucruri care nu-mi plac la femei

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.