Barbatii de care sa te feresti (partea a doua)

Please select a featured image for your post

Toate ne dorim sa scapam de singuratate si sa avem alaturi un barbat minunat. Sa nu uitam insa de adjectivul minunat, pentru ca altfel riscam sa ne multumim cu primul care ne iese in cale si trecem cu vederea peste cele mai evidente defecte, de dragul de a avea pe cineva, pe oricine, alaturi. Sunt insa unii barbatii de care e mai bine sa te feresti, indiferent cat de bine arata sau at sunt de fermecatori, atunci cand o trasatura negativa de caracter le umbreste toate celelalte calitati.

Barbatul misogin este cap de lista, fiind de departe una dintre cele mai dificile tipologii de barbati. Il recunosti foarte usor, este genul care considera femeile un obicet, in functie de necesitatea de moment: cand femeia e o imensa masina de spalat, cand o cratita, cand o carpa de praf. Desi pare greu de crezut ca mai sunt barbatii care in anul 2009 cred ca locul femeii este la cratita, ati fi surprinse sa aflati cati gandesc asa.

Citeste si:  Si barbatii sunt oameni
Misogin este si barbatul care eticheteaza femeia. Daca ii pune intrebari si este suspicioasa atunci cand nu vine acasa, este automat o femeie paranoica, daca ii reproseaza ca nu face niciodata nimic pentru cuplu, e exagerata, daca plange e isterica si tot asa. barbatul misogin este cel acre are impresia ca totul i se cuvine, nu da niciodata explicatii insa le cere intotdeauna, el poate iesi cand si cu cine doreste, insa iubita lui trebuie sa il astepte tot timpul acasa, cu mancare calda si camasile calcate. Este genul de barbat care nu se implica in ingrijirea copiilor atunci cand sunt mici si nici ulterior in educatia lor.Barbatul fustangiu este la fel e periculos ca si misoginul, cu diferenta ce de cele mai multe ori este un barbat frumos, ingrijit, sarmant, care insa e la fel de sarmant cu tine, iubita lui, cat sic u alte 10 femei. Nici o femeie frumoasa nu ii scapa si de obicei schimba partenerele la cel mult cateva saptamani si chiar si atunci cand are o partenera stabila, ochii ii fug in toate directiile. Se prea poate sa aiba momente de sicneritate, se pote sa fie chiar si indragostit de tine si chiar sa te ceara in casatorie. Insa momentele aceste de sinceritate si fidelitate nu sunt ceva constant si te poti trezi oricand cu surprize.

Citeste si:  Casnicie de succes
Fustangiul e infidel, insa are tot timpul o scuza buna pentru scaparile sale. Iti va spune intotdeauna ca scaparea se datoreaza alcoolului, sau ca ea l-a sedus ei el este o victima neajutorata, dar cu toate astea, tu esti singura pe care o iubeste cu adevarat. E genul de om care nici macar ous fata in fata cu dovezile infidelitatii nu va recunoastre ce s-a intamplat. Daca vrei sa te feresti de un astfel de barbat, ideal ar fi sa nici nu ajungi sa ai o relatie serioasa cu el. Iti poti da seama inca de la inceputul relatiei ca ai de-a face cu un infidel, cand intoarce capul pe strada dupa femei chiar si in prezenta ta sau le gaseste scuze prietenilor care isi inseala iubitele, sau mai grav, are obiceiul de a minti pentru ei, de a le creea alibiuri.

Citeste si:  Marirea penisului - realitate sau speculatii?
Barbatul gelos e cu adevarat periculos, fiind in stare sa floseasca chiar si forta fizica sau violenta pentru a te pune la punct atunci cand considera ca ai intrecut masura. Problema este chiar asa: isi inchipuie mai multe decat exista cu adevarat, vede pericole si barbatii care incearca sa te seduca, vede un pericol in orice discutie pe care o porti cu un barbat. Este genul care devine violent fizic sau verbat daca nu ajungi la timp sa raspunzi la telefon. Asa ca, nu ezita sa fugi cat vezi cu ochii atunci cand dai de un astfel de barbat.


3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.