Bere in loc de vin ca sa-l impresionezi

Please select a featured image for your post

Barbatii iubesc berea si iubesc femeile. Uneori in acelasi timp. Deci rezultatele acestui studiu nu ar trebui sa te surprinda. Chiar deloc.

Conform unui studiu realizat in Anglia cu 2000 de barbati, acestia ar prefera ca femeia cu care se intalnesc sa-si comande o bere de baut, in loc de o bautura prea girly (vin, cocktailuri, etc). Fetele care beau bere sunt vazute ca fiind simpatice, amuzante si prietenoase. One of the guys in alte cuvinte.

Citeste si:  Condimenteaza-ti viata sexuala ! II

In mod paradoxal, doar o femeie din zece se gandeste sa-si comande bere cand iese in oras. Berea este vazuta ca fiind o bautura barbateasca si neatragatoare. Vai de mine.

Iti dai seama cati bani am cheltuit pana acum pe o bautura care ma face baietoasa si neatragatoare? Credeam ca e de vina parfumul. Dar nu, e berea. 🙂

Citeste si:  Sex pentru incepatori

Studiul a fost realizat de compania Bittersweet Partnership, care doreste sa elimine aceste prejudecati nesanatoase, din mintea femeilor dar si a industriei publicitatii care ignora sexul frumos cand vine vorba de promovarea berilor.

Directorul Bittersweet Partnership, Kirsty Derry a comentat astfel rezultatele: „Vrem neaparat ca in viitor berea sa devina o alegere aspirationala pentru femei. Industria le-a ignorat prea mult timp si este datoria noastra sa gasim un echilibru. Noi suntem aici ca sa ascultam femeile, sa desfiintam miturile asociate cu berea, sa dezvoltam produse potrivite preferintelor feminine si sa schimbam in mai bine experienta de a cumpara si consuma bere pentru ele”

Citeste si:  Ce faci cand nu apare la prima intalnire?

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.