Campanie: Voteaza cel mai sexy posterior din lume

Please select a featured image for your post

Globalizarea da roade. American Apparel cauta cel mai sexy fund din lume. Nu conteaza rasa, religia sau orientarea sexuala. Daca te crezi mandra poseseoare a unui asemenea cur de zeita, American Apparel iti asteapta poza ta.

Pentru ca Internetul permite in acelasi timp o expresie desavarsita a creativitatii si o desfasurare incredibila de forte perverse.

Este vorba (bineinteles) de o campanie publicitara. American Apparel reprezinta o firma de imbracaminte care a inceput cautarea pentru cel mai frumos cur care sa dea bine in reclamele lor pe internet. Ei cauta noul fotomodel de blugi pentru noul mileniu.

Citeste si:  Sa ii spui tot sau nu

Site-ul respectiv deja arata ca un fel de centru al pornografiei soft. Utilizatorii care intra pe site sunt rugati sa voteze pozele trimise de pretendente sau daca sunt reprezentante ale sexului frumos… sa intre si ele in concurs.

Vai, eu sa am cel mai sexy cur din lume? Mami va fi asa mandra de mine!

Fiecare poza are propria pagina unde apar urmatoarele statistici: de cate ori a fost vizualizata, de cate ori a fost votata si pozitia in top (deocamdata sunt 479 de fotografii in concurs). Utilizatorii sunt invitati sa lase si comentarii de o elocventa desarvasita precum: „Nice junk in the trunk!”

Citeste si:  Mesajele de despartire nu au cuvinte potrivite niciodata

Merita mentionat ca desi pozele sunt votate si comentate, judecatorii nu sunt userii ci American Apparel. E foarte posibil ca cel mai bine cotat posterior nici macar sa nu ajunga in cele din urma un fotomodel la American Apparel pentru ca ei aleg. Mi se pare normal pentru ca in poze nu apare chipul fetei. American Apparel vor dori sa se lamureasca dinainte ca nu angajeaza vreo fata cu fundul lui J.Lo si fata lui Rosie O’Donell. Fata care primeste cele mai multe voturi din partea utilizatorilor va fi rasplatita cu premii in haine din partea companiei.

Citeste si:  Cateva sfaturi practice: sex in tren si avion

Si de asemenea va castiga recunostinta miilor de adolescenti care s-au masturbat in fata calculatoarelor uitandu-se la poza cu „her best asset”. Cuvintele organizatorilor, nu ale mele.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.