Care sunt cuvintele magice?

„Te iubesc” nu sunt singurele cuvinte magice ce fac parte din limbajul iubirii. Exista si altele care exprima dragostea la fel de bine pentru mine. „Fac eu”, „Repar eu” sau „Voi reusi” pot transforma orice zi in Ziua Indragostitilor pentru mine.

Jay Leno poate transforma orice noapte intr-o noapte tarzie in ceea ce ma priveste. Cand suna alarma a doua zi de dimineata, ma aud spunandu-mi „N-are cum!” si, in timp ce ma tarasc din pat, imi doresc sa-mi pot agata un semn cu „Nu deranjati” de gat. Asta pentru ca imi dau seama in fiecare dimineata ca nu-mi voi revedea perna decat peste cel putin 17 ore, si imi promit ca voi pune capat „relatiei” mele cu Jay Leno.

Citeste si:  E iubitul meu si critica

Unele zile sunt atat de aglomerate, incat imi imaginez ca ar putea exploda daca cineva stranuta. Cand cineva chiar stranuta, ma prefac ca nu aud.

M-as simti extraordinar daca as avea un leu pentru fiecare data cand am invatat-o pe nepoata mea sa spuna „Multumesc frumos”. I-as trimite nepoatei mele nerecunoscatoare vederi din diferite tari exotice pe care ar scrie „multumesc” in toate limbile pamantului. In schimb, nepoata mea zice „Nu eu!”, iar la mine acasa paharele se sparg singure, cartile se ratacesc fara nici un ajutor si in mod logic farfuriile fug cu lingurile.

Citeste si:  Ne impacam

Multumesc din tot sufletul casutei mele vocale. Spune exact cuvintele de care am nevoie „Lasa un mesaj”. Uneori chiar vad apelul, dar nu vreau sa fiu deranjata. Casuta vocala imi da timp. Nu poti cumpara timpul, dar mai mult ca sigur ca poti face rost de o casuta vocala.

Si atunci care sunt de fapt cuvintele magice? Cred ca fiecare are propriul lui repertoriu de cuvinte magice si acesta se schimba in functie de imprejurari si de cat de repede te pot scoate din incurcaturi.

Citeste si:  Vreau sa ne despartim. M-am indragostit de altcineva. Zdrang!

2 Comentarii
  1. cuvintele magice in afara de te iubesc , mai sunt si : imi pare rau!

    in dragoste cel putin, daca gresesti, nu trebuie sa ai orgoliu..in geenral astea distrug dragostea si e pacat cand cu un simplu \”imi pare rau\” poti repara totul

  2. cuvintele magice:)…pey pot fi multe:D…dar mai ales sunt magice dak vin cu adevarat din sufletul persoanei de alaturi:te iubesc,nu pot trai fara tine,….si as putea continua:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.