Casual date, intalnirea fara emotii

Please select a featured image for your post

Primele intalniri sunt un motiv de stres pentru ambii parteneri, dar in special pentru femei, care isi fac o sumedenie de planuri, griji si trec prin fel de fel de pregatiri. Insa intalnirile de genul acesta devin obisitoare si in relatiile stabile sau atunci cand pur si simplu ai vrea sa iti cunosti mai bine partenerul, iar un cadru formal nu iti da posibilitatea asta. Casul date se refera in principiu la intalnirile care nu au nimic de-a face cu formalitatea: nu conteaza cum va imbracati, nu e nevoie de costum, nu trebuie sa mergeti la un restaurant select si nu exista subiecte de conversatie tabu. Cum poti organiza o astfel de intalnire?

Intalniti-va la pranz mai degraba decat la cina. Ideea de cina in doi te duce cu gandul la o cina romantica, la un restaurant scump, unde se impune o anumita eticheta, la o rochie de seara si la un machiaj pe masura. In schimb, o intalnire pentru pranz e mai lejera si va ajuta sa va cunoasteti mai bine. Chiar daca va bucurati de o mancare buna impreuna si puteti sa conversati in liniste, pur si simplu ideea de a schimba ora intalnirii si alegerea unui restaurant mai putin intim, vor lua foarte mult din stresul unei intalniri traditionale.

Citeste si:  Traditiile din familiile noastre

Atat pentru femei cat si pentru barbati, ideea de a iesi la pranz e mai putin intimidanta si emotionata decat aceea de a merge la cina. In plus, simplul fapt ca va vedeti in pauza de pranz, venind de la birou si trebuind sa va intoarceti la birou mai apoi, ia foarte mult din tensiune pentru ca aveti mintea ocupata si cu altecva in afara de intalnirea voastra amoroasa. Restaurantele nu doar ca nu impun de obicei nici un fel de eticheta sau tinuta obligatorie pentru pranz, insa au de obicei si diverse oferte speciale pentru pranz. Asa ca sunteti relaxati, va cunoasteti mai bine si mancati un pranz excelent cu bani putini. Ce iti poti dori mai mult de la o intalnire?

Iesiti la un eveniment. Daca locuiti in Bucuresti sau in orice alt oras mai mare al tarii, aveti sansa se iesiti impreuna la evenimente sportive, mai ales daca amandoi sunteti microbisti. O iesire pe stadion e relaxanta in primul rand pentru ca va permite sa va imbracati cum doriti, blugii si adidasii fiind la rang de cinste iar in ceea ce priveste conversatia, orice subiect este mai abordabil atunci cand sunteti bine-dispusi. Daca va cunoasteti de putin timp, aceasta intalnire casual este perfecta, pentru ca va puteti concentra asupa meciului daca ajungeti intr-un impas conversational.

Citeste si:  Sex la prima intalnire?

Cafeaua de dupa-amiaza. Dupa meci, puteti la fel de bine sa iesiti la un ceai sau la o cafea, sau sa va plimbati in parc, mai ales daca simtiti ca aveti multe lucruri sa va spuneti. Daca in timpul evenimentului la care ati participat, fie ca e un meci, alt eveniment sportiv, un concert sau un semniar, va putati concetra pe gesturi, atingeri si exprimare non-verbala. O strangere de mana poate spune mai mult decat 100 de cuvinte. Iar o iesire casual la cafea iti da sansa sa exprimi in cuvinte tot ceea ce ai simtit mai devreme. Va fi cu siguranta o zi perfecta.

Citeste si:  Romantism in dormitor

Aceste casual date nu sunt numai pentru relatiile care sunt la inceput, ci si pentru cei care sunt casatoriti sau sunt de foarte mult timp intr-o relatie. Chiar daca nu mai e cazul de intalniri care necesita pregatiri spectaculoase pentru ca nu mai trebuie sa va impresionati unul pe celalalt, o intalnire casual va ajuta sa iesiti din rutina zilnica si sa va aduceti aminte cu placere de primele voastre intalniri.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.