Ce cadouri sa NU cumparati de 8 Martie

Please select a featured image for your post

Dupa jumatatea lunii februarie, marca din ce in ce mai des vedem barbate singuri prin magazine. Desigur, nu pentru ca i-ar fi parasit iubitele, ci dimpotriva pentru ca isi doresc sa le surpinda pe acestea din urma cu un cadou cat mai potrivit si mai ales fermecator de 8 Martie. Cum toti iubitii au fost, mai devreme sau mai tarziu “batieii mamei”, amai toti au ramas cu obisnuita de a se preocupa de aceasta zi, astfel incat mai stangaci sau dinmpotriv aplini de incredere se pornesc la adevarate sesiuni de shopping pentru sarbatoarea de inceput de primavara. Cei mai multi sunt evident in pana de idei. Solutia cea mai la indemana pare a fi a o suna pe mama sau, intr-un caz mai fericit, pe prietena cea mai buna a iubitei. Ambele variante sunt insa cat se poate de proaste. Prima, pentru ca se stie ca diferenta dintre generatii e un semn clar de inadvertenta in alegerea cadourilor si deci si in in cazul sfaturilor, iar relatia soacra- (posibila) nora nu e intotdeauna dintre cele mai fecricite. A doua varianta, desi pare mai accesibila si mai recomandata, nu e totusi nici ea prea nimerita, caci nu de putine ori prietena s-ar putea sa nu fi apucat sa schimbe idei cu iubita, si atunci ar oferi un sfat complet neavizat. Care e solutia atunci? Ei bine, desi pare greu de crezut, cel mai bine e sa mizati pe intuitia proprie in alegerea unui cadou pentru femeia din viata voastra. Desigur, nu va fi o alegere foarte usora, dar de indata ce iubita va intelege ca ati depus un real efort pentru a-i crea o bucurie, rezultatul va fi garantat.
Citeste si:  Ce ai schimba tu la el
Asadar, pentru a va usura munca, iata o scurta lista a cadourilor pe care trebuie sa le taiati din lista posibilitatilor, in primul rand pentru ca nu ar fi deloc originale, si apoi pentru ca vor fi cu siguranta rasplatite de un simplu multumesc si un zambet fals, asta in cazurile cele mai fericite.
Citeste si:  Totul despre Barbatul Leu
Cea mai proasta idee – garoafele. Daca stiti cu siguranta ca iubita nu prefera trandafirii, atunci nu va grabiti sa cumparati florile bunicii. Mai bine optati pentru un buchet simplu de primavara, cu zambile si narcise intens colorate care sa dezmierde simturile si o faca sa isi aminteasca mai mult de o ora de gest. Apoi, parfumurile. Mai ales daca sunteti la inceputul unei relatii, a cumpara un parfum e un alt fel de a spune “nu imi place cel pe care il folosesti acum” sau si mai rau, “nu m-am obosit sa caut prea mult”. Pentru relatii mai mature, parfumul poate totusi fi o solutie de ultim moment, cu singura conditie ca el sa fie acel preferat. In al treilea rand, esarfele. Desi multa lume cumpara in perioada aceasta astfel de accesorii, ca doar e vremea cand ai nevoie de ceva lejer la gat, nu toate femeile sunt bucuroase sa primeasca asa ceva de la iubitul lor. Mai mult, o esarfa trebuie intotdeauna asortata la ceva din tinuta de ansamblu a unei femei, iar a oferi cadou una care nu se potriveste cu nimic din garderoba ar fi similar cu aventura celui care a gasit o potcoava …
Citeste si:  Teatrul cand cortina ne e cearsaful
In fine, pe lista ideilor de evitat in alegerea cadourilor de 8 martie stau toate acele obiecte care nu tin de latura feminina. Cel mai important sfat in acest caz e sa tineti minte ca Ziua Femeii nu e nici ziua gospodinei, nici a femeii de cariera, nici a babysitter-ului. E o zi in care femeile trebuie sa se simta bine in piele lor iar micile atentii pe care le ofera barbatii trebuie sa le puna in valoare.


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.