Ce faci cand nu apare la prima intalnire?

Please select a featured image for your post

Mi s-a intamplat si mie, poate si tie si cu siguranta multor femei din lume: iti stabilesti o prima intalnire cu un tip pe care tocmai l-ai cunoscut, faci pregatiri pentru intalnire cum sti tu mai bine, decat ca el nu mai apare. De cate ori nu vedem intr-o cafeanea o domnisoara frumusica, aranjata si emotionata, care asteapta, cu telefonul in mana? Asteapta si asteapta, apoi emotiile se transfora in dezamagire si in final isi lasa cafeaua nebauta si iese trista din cafenea? Nu a venit. Ce faci pentru a depasi momentul?

Cine a avut ideea intalnirii? Din cate am studiat eu, de cele mai multe ori se ajunge in situatia asta atunci cand tu esti cea care l-ai invitat in oras. Barbatii ne acuza pe noi ca suntem prefacute, insa ei nu sunt in stare sa refuze o femeie in fata. Asa ca, se poate sa il fi invitat, el sa fi acceptat formal, cu candul ca oricum nu va afce act de prezenta. Daca esti interesata de un tip, arata-i asta cat de evident poti, insa lasa-l pe el sa lanseze invitatia in oras. Asa esti sigura ca te place cu adevarat si isi doreste sa va vedeti, iar daca nu ajunge e pentru ca a aparut ceva foarte grav.

Citeste si:  Calea spre inima lui

Nu il suna! Chiar daca mori sa stii ce s-a intamplat si de ce nu a ajuns sau pur si simplu simti nevoia sa il injuri bine pentru ca te-a facut sa iti pierzi timpul, abtine-te. Gandeste-te ca e pierderea lui, bucura-te de cafeaua pe care ai comandat-o si fii mandra de tine, esti chiar frumoasa azi! Scuzele si explicatiile ti le va da cand si daca te suna. Nu vrei sa pari disperata sunandu-l tu. In aceeasi ordine de idei, daca de momentul cand te-a invitat in oras si intalnirea propiu-zisa va despart cateva zile, nu il suna pentru a confirma intalnirea, lasa-l pe el sa faca asta, doar nu vrei sa ii lasi impresia ca tot programul tau se invarte in jurul lui. Nu te suna, treaba lui, ieseai oricum cu fetele la mall.

Citeste si:  Ce te faci daca esti posesiva?

O fi murit? Cu siguranta ti-a trecut prin minte si varianta asta. Ati planuit intalnirea, data, ora, locatia si sperati sa ajungeti si la un film dupa, doar ca el nu mai apare. Asa ca, uitandu-te la mobilul care nu da semne ca ar vrea sa sune, te intrebi �o fi murit?� Daca aveati planuri serioase si intalnirea era confirmata de ambele parti si tot nu a venit, fara macar a da un sms sau un telefon, e ca si cum ar fi murit in ochii tai. Ne-am inteles, da? Nu uita ca este o lipsa de respect si o dovada de nesimtire absoluta sa nu te anunte ca nu poate ajunge si cum nu ne dorim iubiti nesimtiti, „la revedere, baby!”

Si daca n-a murit? Cel mai probabil, nu o tragedie l-a oprit din a ajunge la intalnire. Asa ca, daca te-ai asigurat ca nu si-a rupt piciorul, nu a avut accident de masina si nici altele de gen, trebuie sa iti aduca o explicatie mai mult decat rezonabila pentru a primi o a doua sansa. Dintre explicatiile pe care eu si alte femei le gasim rezonabile sunt urgentele in familie, mai ales daca are rude bolnave, delegatiile si sedintele ad-hoc, pentru ca toate sitm ce inseamna munca la birou si cum deciziile desfilor trebuie respectate chiar daca ne strica programul de dating.

Citeste si:  Intrebari romantice pentru cupluri

Merita o a doua sansa? Desigur, pentru ca o scuza sa fie considerata valabila, trebuie sa fie sustinuta de fapte. E clar ca o delegatie nu este o scuze atunci cand il vezi intamplator in oras, a doua zi, nu? Daca ai acceptat scuzele si o a doua intalnire, schimba putin regulile jocului. Spune-i sa te ia de acasa sau propune-i sa iesiti impreuna cu prietenii tai, la un film, asa nu te vei mai simti singura si parasita daca repeta figura. Iar daca totul merge bine, dupa film puteti iesi la o cafea doar voi doi. Ideea e sa ii dai impresia ca i-ai facut cu greu loc in planurile si in programul tau, nu ca iti faci orarul dupa el.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.