Ce iti poate spune spune Google despre el?

Please select a featured image for your post

Murim de nerabdare sa-i spunem lui Google absolut tot ce se poate despre noi. Asta ar trebui sa usureze povara de a purta o conversatie la intalniri nu? Pentru ca acum te afli in pozitia de a afla informatii valoroase despre tipul cu care te intalnesti cand ai mai mare nevoie de ele.

Care sunt filmele lui preferate?
Indiferent daca sunt listate pe pagina de Facebook sau daca baiatul si-a facut in mod expres cont pe Cinemarx ca sa se dea mare cu cat de cinefil e, filmele sau serialele preferate sunt unul dintre hobby-urile cel mai usor de depistat in Internet. Pentru ca toate site-urile de social networking te intreaba in legatura cu ele si este foarte usor sa le listezi.

Citeste si:  Monotonia intr-o relatie

Care sunt formatiile preferate?
Daca are cont pe Last.fm atunci e destul de usor de aflat. Poti sa fii si mai sneaky si sa vezi la ce party-uri sau concerte a confirmat ca participa pe Facebook sau pe site-uri de evenimente gen Livespot.

Varsta
Stim, barbatii nu mint in legatura cu varsta lor asa de mult ca femeile 🙂 dar de cate ori nu s-a intamplat sa intalnesti un baiat care pare mult mai intelept si matur decat tine si sa afli ca de fapt are doar 18 ani. Facebook sau Hi5 te poate ajuta in privinta asta. Cum ai facut rost de numele lui complet, da si cauta ca sa te lamuresti de-a binelea.

Citeste si:  Matematica unei casatorii perfecte: El – Ea = 13 ani

Cum interactioneaza cu prietenii? In mod deosebit, cu fetele?
Daca are 500 de prieteni pe Hi5 dintre care majoritatea fete, poate o sa doresti sa ingropi numarul de telefon pe undeva si sa uiti de el. In plus din interactiunea pe care o are cu diferiti oameni pe Facebook iti dai seama cat de amuzant si prietenos e, sau din contra, cat de rautacios. Si daca pare omniprezent pe FB, in ideea ca iti comenteaza fiecare status si fiecare poza pusa, poti sa-ti faci o idee ca prea o freaca aiurea pe internet si nu este prea serios tipul.

Unde a calatorit?
Primul lucru pe care-l facem dupa ce ajungem acasa din vacanta este sa ne punem pozele pe Facebook sa ne falim ca am stat langa Turnul Eiffel. Sau poate le-a pus pe Flickr. Indiferent, poti sa afli cu usurinta prin ce parti ale lumii a calatorit si sa pornesti o discutie de la asta. „Vai, intotdeauna am vrut sa merg… acolo”. *wink wink nudge nudge*

Citeste si:  Secretele barbatilor

Dragele mele, nu sunteti netstalkeri daca va puneti la punct cu toate aceste site-uri. Sunteti doar capabile sa profitati de resursele puse la dispozitie de Zeii Internetului. E mai bine sa vii la o intalnire pregatita decat sa comiti o mare gafa, corect?

Deci tu il cauti pe Google dupa ce l-ai intalnit? Lasa un comentariu* cu raspunsul tau sau discuta pe forum subiectul aici.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.