Ce ne place si ce nu ne place la sexul anal

Cu toate stim cum e ca un barbat sa ne roage frumos sau chiar foarte frumos sa ii permitem accesul la celalat orificiu ‘sacru’ al corpului nostru. Se pare ca isi doresc asta mai mult cu cat sunt refuzati mai vehement. Insa nu putem nega atractia ideii ca acea parte a corpului nostru este interzisa. De cele mai multe ori ei tin sa ne atraga atentia asupra faptului ca acela este un mediu mult mai favorabil unui orgasm intens atat pentru ei cat si pentru noi, si ca ar trebui sa luam si asta in considerare. Credeti sau nu, sexul anal poate fi foarte placut pentru femei, pentru ca anusul si vaginul sunt legate printr-un perete intesat de nervuri sexuale, ceea ce face ca senzatiile sa fie mai puternice si mai favorabile orgasmului pe partea corespunzatoare anusului. Desi multe femei sunt departe de a se simti confortabil in aceasta noua ‘pozitie’, altele au inceput deja sa se bucure de interesanta tentatie a sexului anal. Intr-o lume a sarcinilor la adolescenta, a sexului in grup, aventurilor de o noapte si altor lucruri interzise pana acum de societate, este usor de observat ca nimic nu mai este interzis. Iata cateva motive pentru care ne place si pentru care nu ne place sexul anal.

Citeste si:  Locuri si pozitii sexuale pentru revigorarea relatiei de cuplu

• Mai intai aspectele mai neplacute ale situatiei…
Nu avem putere in acea pozitie, satisfactia noastra este in mainile barbatului, deci el detine controlul asupra orgasmului nostru. Iar aspectele mai neplacute ale intregii afaceri ne pot afecta in sensul ca nu ne putem abandona senzatiilor.
Exista posibilitatea de a fi ranite fizic, deoarece este o zona foarte sensibila. Durerea penetrarii anale este uneori foarte greu de suportat pentru o femeie si de aceea refuza sexul anal. De multe ori exista chiar varianta dificultatii controlarii sfincterelor, si va puteti imagina ce urmeaza…
Anusul nu se lubrifiaza automat, deci lubrifiantul este necesar, pentru a preveni rani dureroase si a ajuta intregul ‘proces’.

Citeste si:  Si mamelor le plac pantofii cu toc si orgasmele, stiati?

• Acum sa trecem la partea placuta!
Faptul ca este un teritoriu nou ne face sa fim entuziasmate de ideea unor descoperiri in gama senzatiilor sexuale. Iar daca partenerul stie sa ne aduca astfel pe culmile placerii, vom fi chiar excitate de repetarea exerientei mai des.
Daca teritoriul este explorat incet mai intai cu degetul pentru a ne aduce intr-un punct in care ne simtim confortabil sa continuam, de acolo mai ramane aplicarea prezervatvului (musai pentru a fi siguri ca nu exista consecinte iremediabile ca HIV) si suntem gata de actiune.

Placerea atingerilor din acea pozitie poate fi foarte intensa, mai ales ca femeilor le place sa fie mangaiate pe solduri si fundulet. Este ceva nemaipomenit sa simti mainile lui pe tot spatele si solduri in timp ce esti penetrata foarte intim si adanc. Relaxarea produsa prin mangaieri face sexul anal mult mai placut pentru amandoi.

Citeste si:  De ce mint barbatii

Durerea poate fi foarte placuta uneori, tocmai de asta ne dorim si noi sexul anal. In realitate chiar este o senzatie in care se amesteca placerea si durerea, ceea ce ii da un aspect special. Faptul ca putem sa ne bucuram de astfel de trairi este chiar in natura noastra umana si nu are nimic de a face cu masochismul, ci doar cu aprecierea mai mare a lucrurilor obtinute mai greu. Asta face parte din farmecul intregului act.

Acesta a fost un ghid pe scurt pentru intelegerea viziunii feminine asupra intregii povesti. Astfel se pune problema din punctul nostru de vedere: exista placere si durere in experienta sexului anal, dar preferam mai multa placere. Nu vi se pare evident ?


5 Comentarii
  1. eu nu m-am prins daca sexul anal este considerat inca o perversiune. stiu pe cineva care a ajuns la doctor cu o mica fisura in zona din cauza… si a fost tratata destul de urat, desi era un cabinet particular

  2. eu una nu as incerca niciodata mi se pare ceva scarbos care nu e ptr mine… nu am nimik impotriva celor care au incercat sau care incearca acest lucru, si am auzit de la cunostintele mele tot felul de lucruri laudabile sa zic asa despre sexul anal……. dar tot nu cred ca e ptr mine

  3. eu am incercat de cateva ori.. nu pot sa zic k e f plakut..e… altfel… iti da senzatia k vrei sa te duci la… a 2a oara pot sa zic k am simtit si eu putina placere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.