Ce nu reusesc sa inteleaga barbatii

Please select a featured image for your post

Barbatii, in general nu reusesc sa inteleaga multe din lucrurile pe care le face o femeie. Mai jos va prezentam o lista cu lucrurile care le dau barbatilor batai de cap si ii pun de multe ori in dificultate. 1. De ce femeile barfesc tot timpul. Barbatii nu reusesc sa inteleaga niciodata de ce ne preocupa atat de multe lucruri si de unde vine aceasta curiozitate a noastra de a afla tot ce e nou. Daca X s-a incurcat cu Y, noi trebuie sa sa stiim cum de s-a intamplat, cand s-a intamplat, ce sanse au impreuna, daca se potrivesc, etc. Pe noi femeile, ne intereseaza absolut orice, incepand cu „de unde a avut vecina bani sa isi ia asa masina” pana la „de ce s-a inchis magazinul nostru preferat”. Pe barbati nu ii intereseaza astfel de lucruri. Ei sunt mai concentrati asupra altor lucruri, desi nu pot nega ca ei nu barfesc.
Citeste si:  Asemanari si deosebiri intre femei si barbati
2. Ce aveam in geanta. Barbatii, cand vine vorba de partenera lor sunt foarte curiosi. Vor sa afle tot tot despre ea, pana si ce are ea in geanta. Nu reusesc sa inteleaga de ce suntem nevoite sa caram genti imense dupa noi. Cum am putea sa le explicam oare, ca fata de ei, noi suntem nevoite sa avem la noi trusa de farduri, deodorantul, un piaptan, servetele, oglinda, ochelarii de soare, medicamente, etc. Ei nu inteleg ca e mai bine sa ai totul la indemana decat sa te trezesti ca iti lipseste ceva.
3. Cum nu ne plictisim toata ziua la shopping. Ei nu pot intelege placerea de a te plimba si de a face cumparaturi. Nu inteleg placerea de a proba haine, de a reusi sa faci combinatiile perfecte, de a gasi materialul ideal, pretul cel mai avantajos, etc. Pentru ei totul e foarte simplu: merg la primul magazin care le iese in cale si de acolo isi cumpara tot ceea ce au nevoie. Norocul lor este ca isi si gasesc. Ei nu vor reusi sa inteleaga niciodata ideea de a cumpara un obiect nou pentru casa, de a-l despacheta si de a-i gasi cu grija locul cel mai potrivit in casa. Pe scurt, ei nu inteleg placerea de a cheltui bani.
Citeste si:  Fast Love. Speed dating
4. De ce avem atatea perechi de pantofi. Din punctul lor de vedere, totul este usor. Ei trebuie sa aiba o pereche de pantofi negri si o pereche maro. In schimb, noi femeile nu ne putem rezuma doar la atat. Noua ne trebuie pantofi de seara, de zi, pantofi comozi, pantofi de serviciu, pantofi de sport, pantofi de Revelion, etc. 5. De ce suntem mereu la cura de slabire. Pe ei nu-i preocupa astfel de lucruri, dar isi doresc mereu ca noi sa aratam ca unul dintre modele din reviste. Ei nu inteleg insa, ca acest lucru nu este atat de simplu. Trebuie sacrificii multe pentru a arata atat de bine. Trebuie, de multe ori sa ne abtinem de la lucrurile noastre preferate si sa mergem la sala. Trebuie sa renuntam la rochia din vitrina care nu ne incape deocamdata. Cum pot ei sa inteleaga astfel de lucruri cand nu sunt nevoiti sa le traiasca?
Citeste si:  Cadouri pentru el
6. Cum suntem asa de nehotarate. Barbatii sunt de multe ori mult mai organizati ca femeile. Stiu deja de seara cu ce se imbraca si care este programul lor de a doua zi. Doresc ca si noi sa ne adaptam stilului lor. Isi doresc de multe ori sa renuntam sa ne schimbam de vreo 4 ori inainte de a merge in vizita sau sa ne gandim de o mie de ori inainte sa alegem un loc in care sa mergem.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.