Ce nu stiai despre iubire

Please select a featured image for your post

Sfaturi legate de iubire iti vor da multi, insa cateva sunt mereu valabile, un fel de povete din popor, un fel de mituri cpe care vremea le-a demonstrat ca fiind valabile. Invata-le si tu si vei vedea ca iti vor prinde bine in foarte multe situatii.

Iubitul nu iti este cel mai bun prieten. Vei spune ca asa ceva nu se poate, ca sigur exista si alte sentimente intre o femeie si un barbat decat dragostea pasionala. Asa si este, eu personal chiar cred ca intre o femeie si un barbat poate fi si doar o simpla relatie de prietenie, nu e neaparat sa fiti iubiti, Insa in momentul in care un barbat iti devine iubit, e prea tarziu sa iti mai fie si cel mia bun prieten, ar insemna sa stie mult prea multe detalii legate de viata ta, sa vina cu tine la shopping, sa il porti la cafea in mall, sa ii ceri parerea despre bluze. Tu il intrebi sigur daca ii place bluza ta, el sigur se gandeste cum se poate da jos cat mia repede, asa ca o astfel de relatie de prietenie nu are cum sa mearga. Mai bine va iubiti frumos si lasi prietenie in slujba prietenelor tale.

Citeste si:  Mituri si preconceptii neverosimile despre dezvirginare in istorie
Ai dreptul la iubiti imaginari! Monogamia si fidalitatea sunt minunate, nu spunem nu, dar o data ce esti intr-o relatie serioasa nu inseamna ca ti s-a retras dreptulde a visa. Chiar daca ti s-a spus ca si cu gandul poti insela, persona cred ca e o mare prostie, gandul nu inseamna fapta si hai sa recunoastem, fiinta umana este curioasa din fire si femeile in particular au si o imaginatie bogata, asa ca de ce sa nu te lasi furata de ea? Citesti o carte, vezi un film bun si dintr-o data te vezi tu in pat alaturi de protagonist? Foarte bine! Daca asta te relaxeaza si te face sa te simti bine. Daca iti pare ca ai un coleg de birou minunat nu zice nimeni sa nu ii mai vorbesti de teama sa nu calci stramb, ci dimpotriva, sa iti traiesti fantezia de moment, atata timp cat te intorci acasa la iubitul tau, fanteziile sunt fantezii.

Citeste si:  Cum spui NU dupa prima intalnire?
Orgasmul zilnic nu este posibil! Nu esti iubita lui Don Juan si chiar daca ai fi, nici macar el nu ti-ar putea garanta ca vei avea orgasm la fiecare contact sexual, pentru ca pur si simplu natura umana nu functioneaza asa. Asta nu inseama ca nu poti sa te simti bine alaturi de iubitul tau. In plus, parca la inceputul relatiei iti era mai usor sa ai nu un orgasm pe zi, ci mai multe, insa parca nu mai e asa. Ei bine, de la o vreme, dupa ce relatia trece de stadiul de inceput si trebuie sa ii aduci aminte iubitului ca ai dreptul la mult mai multa iubire decat primesti.Barbatul care are fantezii nu este este fidel. Aici e cam acelasi discurs ca si cel cu femeie acre are iubiti imaginari. Daca e cu tine si isi ma intoarce capul dupa cate o femeiusca, asta nu ar trebui sa te ingrijoreze atata timp cat stii ca totul ramane la nivel de fantasma si oricum, daca te consoleaza cu ceva, sa stii ca de cele mai multe ori, barbatii care sunt antrenati intr-o relatie de lunga durata sau intr-o casnicie nu au tupeul de a agata cu nonsalanta orice femeie pe care o cunosc, cu atat mai mult daca este foarte frumoasa.

Citeste si:  Sexperta: virgini, dildo, sex anal si iubire
Exista insa o limita peste care ar fi bine sa nu treaca, desi de multe ori barbatii care obisnuiesc sa intoarca frecvent capul dupa femei, o trec cu nonsalanta. Mi-a fost dat sa vad chiar si barbati care le aratau iubitelor lor femei care aratau mai bine decat ele. Faptul ca ne mai intoarcem capul inseamna ca suntem vii, ca putem aprecia frumusetea, insa de aici si pana la a nu ne respecta partenerii, drumul e lung.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.