Ce poti face in pat cu un cub de gheata?

Please select a featured image for your post

Despre gheata, numai de de bine, multe lucruri sunt de neconceput fara cateva cuburi de gheata: mojito nu e mojito, whiskey on the rocks, margarita, o coca-cola rece si de ce nu, sexul. Chiar daca nu te-ai fi gandit, una dintre cele mai eficiente si amuzate jucarii sexuale se afla chiar in frigiderul tau. Te intrebi cum de ceva atat de rece poate face o noapte atat de fierbinte? Foarte simplu! Atingand pielea fierbinte cu gheata, se activeaza acea parte a sistemului nervos care se ocupa de excitare si erectie. In plus, ajuta foarte mult si elementul supriza si crede-ne chiar se pot face destule cu un cub de gheata.

Masajul rece ca gheata. Includeti gheata in preludiul vostru si incepeti „ostilitatile” cu un masaj erotic combinat, alternand fie un cub de gheata, fie un ulei pentru masaj fierbinte. Alternanta cald-rece va pune sangele in miscare, iar organismul va fi mult mai receptiv la stimulii sexuali. Asa cum dusurile scotiene pun organismul in miscare si iti dau energie pentru o zi intreaga, aceleasi efect il are si un masaj rece-cald. Pune putin ulei de masaj intr-o mana si freaca-ti mainile pentru a-l incalzi cat de bine. Fa-i un masaj incepand de la umeri, iar dupa ce zona e bine incalzita, trece un cub de gheata. Efectul va fi vizibil imediat.Gheata si sexul oral. Barbatii au o slabiciune pentru femeile care ling acadele sau inghetata si e destul de usor sa ne dam seama de ce… si-ar dori sa fie altceva in locul inghetatei. Inca inainte de a ajunge in pat, ii poti oferi un preview asupra a ceea ce urmeaza sa-i faci. Va fi cu atat mai incitant cu cat sunteti cu mai multe persoane la masa si nu se poate manifesta prea mult. Ia un cub de gheata si baga-l in gura, apoi suge-l din cand in cand, ca si cum nu ai avea nici cea mai mica intentie sexuala. Din cand in cand, trece-ti limba peste cub si vei vedea ca in cel mai scurt timp, cere nota si fugiti in dormitor.

Citeste si:  Femeia singura intre mit si realitate
O data ajunsi acasa, tine un cub de gheata intre buze pentru 20 de secunde pana cand buzele iti sunt foarte reci, apoi puteti trece la sex oral, contrastul dintre buzele tale reci si gura calda vor fi o experienta de neuitat pentru partener. Acelasi efect il poti obtine si folosind fulgi de gheata.

Citeste si:  Sexperta: de ce unele femei cred despre ele ca sunt sosete?
Fiorul rece ca gheata. Nu degeaba a fost inventata expresia „fiori reci ca gheata” sau „fiori pe sirea spinarii”. Poti obtine acest efect foarte usor folosind un cub de gheata pentru a a-ti stimula partenerul. Ajunge sa treci cubul peste gatul lui, peste sfarcuri, abdomen sau zonele intime si apoi sa urmaresti cu gura urma lasata de gheata. La fel de excitant va fi daca folosesti un cub de gheata pe tine, si rogi partenerul sa-i urmareasca traiectoria. Efectul vizual va avea un impact destul de mare asupra lui pentru ca isi va dori sa fie partas la jocurile tale.

Citeste si:  8 "Ingrediente" pentru o relatie solida
In general barbatii sunt foarte excitati atunci cand partenerele se mangaie sau se ating singure, iar cubul de gheata nu face decat sa accentueze starea de excitare. Gheata stimuleaza terminatiile nervoase pentru a fi mult mai receptive la saruturile care urmeaza. La fel de bine poti sa-i treci un cub de gheata peste buze si apoi sa-l saruti, va fi foarte excitant. Gheata va ajuta si pentru intarzierea orgasmului, atunci cand partenerul tau e pe punctul de a ajunge la orgasm, foloseste un cub de gheata in zona penisului pentru a-l intarzia.


3 Comentarii
  1. gheata este o idee ce merita sa incercam macar o data, ceva placut poate fi si uleiul de masaj sau pentru cine vrea ceva mai dulce recomanda sampania de fructe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.