Ce urasc femeile in pat

Please select a featured image for your post

Acest articol este pentru toti acei barbati despre care iubitele lor spun ca sunt niste iubiti plictisitori. Cu siguranta nici unul dintre ei nu este mandru de acest titlu! Si cu siguranta nici o femeie nu isi doreste sa isi petreaca tot restul vietii sau nici macar o noapte alaturi de un barbat cu o astfel de reputatie. Dar oare care sunt acele cateva lucrusoare acre se intampla in pat, pe care femeie le urasc si datorita carora barbatii se aleg cu reputatia de iubiti plicticosi?

Iubitul prea atent. Chiar daca barbatii pornesc de la premisa ca femeile sunt niste creaturi fragile, care trebuiesc protejate si nu bruscate, frazele de genul “pot sa te ating aici” nu sunt deloc sexy! Daca iti intrebi iubita inainte de a face orice pas, nu faci decat sa strici atmosfera si sa ii alunghi cheful de sex.

Un amant bun stie cum sa isi anunte urmatorea miscare si stie cum sa isi pregateasca iubita pentru ca atingerile lui sa nu fie nici pre bruste si nici prea brutale. Nu e nevoie de intrebari, ajunge sa stii sa citesti placerea sau neplacerea din ochii partenerei. Daca nu te descurci, intreab-o mai degraba ce i-ar placea sa fac si cum si unde sa o atingi si o data ce ai primit primul indiciu porneste la treaba fara a mai pune alte intrebari inutile.

Citeste si:  Cum stii ca este disponibil
Sexul mecanic are toate sansele sa distruga viata voastra intima. Cele mai multe femei vor spune ca sexul lipsit de pasiune este cel mai plictisitor si ca prefera sa se uite la televizor sau sa isi faca unghiile decat sa aiba parte de o partida de sex cu totul si cu totul plictisitoare! Sexul mecanic are toate sansele sa iti tranforme iubita intr-o femeie frigida, care ar face orice sa se eschiveze de la sex si chiar si atunci cand faceti sex, prefera sa se uite in tavan plictisita si sa astepte sa se termine ca se poata face ceva mult mai interesant cu timpul ei pretios.Nu fiecare partida de sex trebuie sa fie exploziva, insa fiecare femeie ar vrea ca macar din cand in cand sa aiba parte de o partida de neuitat. Fiecare femeie isi doreste sa se simta femeie in adevaratul sens al cuvantului, sa se simta iubita, apreciata, senzuala si sexy.

Citeste si:  Cum sa faci un barbat sa se simta iubit
Monotonia merge mana in mana cu sexul mecanic si daca iubita ta a ajuns sa cunoastra fiecare crpatura din tavan si sa se gandeasca la decoratiuni noi pentru camera in timp ce faceti sex, e clar ca deja e satula si vrea ceva nou. Incercati o pozitie nou, o locatie noua, cumpara-i niste jucarii sexuale sau pur si simplu surpinde-o in pat. Lasa-ti imaginatia sa zburde, faceti sex intr-un loc semi-public si cu siguranta putina adrenalina va alunga monotonia dintre voi!

Prea multa vorbarie.Ok, iti place foarte mult sa faceti dragoste, sa gemi si sa vorbesti. Dar inceraca din cand in cand sa te mai bucuri de moment si in tacere, pana la urma faceti sex si nu sueta literara, nu e necesar sa vorbesti non stop. Femeile sunt cu atat mai putin interesate cand discutia nu se refera la sex si incepi sa abordezi tot felul de subiecte atunci cand faceti dragoste.

Citeste si:  Ce nu stii despre atractie
Nici tacerea absoluta nu e ideala, insa nici palavrageala inutila. Cu atat mai mult nu folosi exact acelasi cuvinte de fiecare data cand faceti sex, se va prinde ca nu le simti cu adevarat, ci sunt pur si simplu replicile tale de sex. Incearca mai bine sa ii spui cat de sexy este, ce buna e la pat etc. Si daca tot suntem la capitolul vorbarie, ai grija sa nu o intrebi de fiecare data daca i-a placut si daca ai fost bun, s-ar putea sa fie sincera si s-ar putea ca raspunsul ei sa te supere.


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.