Cele mai populare obiecte sexuale pentru jocuri erotice

Vibratorul– poate cel mai comun obiect sexual, vibratorul poate fi folosit in pat impreuna cu partenerul tau pentru un dezmat de zile mari. Nu e un obiect sexual creat doar pentru a te juca singura, ci il poti seduce pe iubitul tau sa foloseasca vibratorul in timpul actului sexual pentru a mentine aprinsa flacara pasiunii in dormitor. Ba mai mult, ii poti face o demonstratie sexy intai si vei vedea cat de excitat va deveni intr-o clipita. Jocul erotic devine mai incitant si mai placut odata ce apelezi la obiecte sexuale.

Inelul pentru penis – se spune ca inelul pentru penis cu vibratii va prelungi durata unui act sexual si va crea senzatii incredibile pentru ambii parteneri. Inelul face ca erectia sa reziste mai mult, iar tu vei fi rasfatata ca la carte. Ai tupeu si integreaza acest obiect sexual in jocurile erotice!

Citeste si:  Culoare preferata spune despre tine cum esti in pat :-)

Catusele – atunci cand ii restrictionezi partenerului tau miscarile, jocul erotic poate deveni extrem de interesant si poate crea senzatii tari atat pentru tine cat si pentru el. Daca viata ta sexuala are nevoie de un pic de piper, catusele pot fi in sine un afrodisiac care mai mult ca sigur vor condimenta actul sexual. Tu vei fi cea care detine control, tu iti vei domina iubitul, iar el va experimenta altfel de placeri trupesti daca e legat.

Citeste si:  Dupa infidelitate

Zaruri– jocul erotic cu zaruri este distractiv si satisfacator. Pe primul zar sunt inscriptionate pozitiile sexuale, iar pe cel de-al doilea locurile bune de sex (gradina, bucatarie, masina, dus etc). Aruncati zarurile si urmati comenzile, nimic mai simplu. Exista si zaruri pe care sunt scrise partile erogene ale corpului (coapse, sani, fese etc.) si actiunile la care trebuie sa te supui (sarut, mangaiat, lins, supt etc.). Jocul cu zaruri e cuminte, dar plin de satisfactii.

Citeste si:  Cateva melodii numai bune pentru sex

Esarfa– leaga-l la ochi cu o esarfa de matase si pune stapanire pe trupul lui in orice mod doresti. Daca ii limitezi partenerului tau unul dintre simturile vitale precum vederea, vei spori alte simturi pe care el inca nu le-a descoperit. Partenerul tau va renunta la control, iar tu vei deveni stapana lui, lucru care va declansa uimitoare senzatii in pat. Te poti folosi si de alte mijloace de constrangere in timpul sexului: panglica, masti, cravate sau catusele despre care am vorbit mai sus.


Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.