Celularul afecteaza viata amoroasa

Please select a featured image for your post

E clar ca nu putem trai fara tehnologie dar e la el de clar ca celularul ne afateaza viata amoroasa atat in bine cat si in rau. E mult mai usor sa coumincam prin intermediul lui si de cand cu mesajele e si mai usor sa vorbesto si sa flirezti cu un barbat pe care abia l-ai cunoscut, insa eu vreau sa va vorbesc despre acele momente in care celularul ne influenteaza in mod negativ viata amoroasa si chiar ne impiedica sa avem un iubit. Cum iti poate sabota celularul intalnirile?

Suna in cele mai prsoate momente. Sa ne inchipuim ca esti intr-un magazin si te tot ciocnesti de cosul unui tip care iti zambeste cu subinteles. Va zambiti de cateva ori si intr-un final isi ia inima in dinti si incearca sa te abordeze. Dar in acelasi moment iti suna celularul. Ce faci? Nu doar ca raspunzi, dar continui sa ai aceeasi conversatie de rutina, despre nimicuri, cu prietena ta cu care ai vorbit abia acum cateva ore. Facand asta, l-ai oprit din drum pe cel care era interesat de tine si care probabil tear fi invitat la o cafea, sa va cunoasteti mai bine. Nu te gandi ca va astepta cuminte sa iti termini conversatia pentru a te aborda din nou, oarte putini barbati fac asta. Iata cum celularul ti-a sabotat cina de vineri seara alaturi de un tip foarte bine.

Citeste si:  Femei care inchid ochii
Celularul te controleaza. Am observat ca celularul are asupra noastra acelasi efect pe care clopotelul lui Pavlov il avea asupra cainelui lui: de fiecare data cand il auzi ca suna, te repezi sa raspunzi de parca intreaga ta existenta depinde de acel telefon, desi de cele mai multe ori e vorba de o conversatie banala intre prieteni. De fiecare data cand auzi tonul de mesaj iti duci instinctiv mana in geanta sau in buzunar si cauti telefonul pentru a vedea cine ti-a scris, ignorand persoana cu care vorbeai sau intrerupandu-l exact in momentul in care urma sa te invite in oras. Nu numai ca ai ratat zambetul unui barbat interesat de tine, dar ai reusit sa il alungi.
Celularul iti capteaza prea mult atentia. De cate ori nu ti s-a intamplat sa fii intr-un club sau la o intalnire cu prietenele intr-un loc plin de tipi super si singuri si in loc sa fii pregatita pentru flirt, tu butonezi telefonul si nu iti desprinzi ochii de ecranul lui? In loc sa fii prezenta si psihic, sa fii atenta a conversatie si la ei din jur, porti conversatii prin sms cu prietena care nu a reusit sa ajunga la intalnire sau trimiti meaje pe twitter. Nu o data am vazut femei care butonand telefonul nu au fost atente ca barbatul caruia i-au zambit putin mai devreme si care si-a facut curaj sa le abordeze, sta langa ele si tace, in timp ce ele butoneaza. Sa nu te mire daca isi indreapta atentia spre o alta prietena din grupul tau, e numai vina ta!

Citeste si:  Sexperta: sex in mare, potentiala lesbiana si granite
Lasi celularul sa iti distruga intalnirile. Ai cunoscut un tip foarte simpatic si ati iesit impreuna la o cafea. Seara decurge foarte bine si simti o legatura puternica intre voi, care s-ar putea chiar materializa intr-o rlatie frumoasa. Si cand totul merge struna, telefonul tau se lumineaza si incepe sa vibreze. Ce faci? De cele mai multe ori raspunzi la telefon, chiar te ridici de la masa ca sa vorbesti sau incepi sa raspunzi la mesajele scrise. Nimanui nu ii place sa fie intrerup de un sms sau un telefon inopinant iar daca partenera pare mai interesata de telefon decat de intalnirea in sine, are toate sansele sa gaseasca scaunul tau gol atunci cand se intoarce la masa. Trebuie sa iti faci partenerul sa inteleaga ca el si intalnirea voastra sunt prioritare pentru tine, si nu telefonul care vibreaza frenetic.

Citeste si:  Ce urasc barbatii

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.