Cum sa supravietuiesti singura de Valentine’s Day

Daca esti ingrozita de perspectiva de a petrece Valentine’s Day singura doar pentru ca nu ai un partener, noi iti dam cateva idei despre cum sa treci cu brio peste aceasta perioada, dificila emotional chiar si pentru cele mai puternice femei. Nu trebuie sa intri in panica sau sa te inchizi in casa doar pentru ca aceasta sarbatoare te-a prins single, ci sa te gandesti sa transformi dezavantajele situatiei in avantaje ! Iata si cum :

• Cauta modalitati de a darui si face cate ceva si pentru alte persoane. Asta te va face sa te simti utila si apreciata, astfel vei avea o dispozitie mult mai buna in aceasta perioada. Trebuie sa te bucuri de sarbatoarea dragostei pentru ca se refera la ideea de iubire si nu neaparat sarbatorirea unei legaturi.

Citeste si:  Sa spargem zidul indiferentei

• Nu accepta invitatii doar din obligatie. Acum trebuie sa iti fixezi limite, sa faci alegeri inspirate de a petrece timpul. Intreaba-te daca tu chiar iti doresti sa participi la un eveniment sau altul sau daca ai fi interesata mai mult de cu totul altceva.

• Evita cu orice pret sa folosesti alcoolul sau mancarea ca modalitati de a substitui ceea ce simti ca iti lipseste in viata acum. Nimic nu este mai rau pentru tine decat emotiile ce te vor napadi dupa aceea: poti ajunge si la depresie, si un mai mare sentiment de izolare si disperare.

Citeste si:  Cum sa te intelegi cu un partener incapatanat

• E mai bine sa nu petreci chiar toata aceasta perioada in compania prietenilor casatoriti sau doar cuplati, ci sa incerci sa te inconjori de oameni interesanti care se bucura de viata chiar daca sunt singuri. O petrecere predominant single iti poate satisface nevoia de socializare fara sa te simti judecata pentru ca nu ai partener. Ba chiar dimpotriva !

Citeste si:  Iertam sau uitam?

• Poti sa incerci in timpul liber sa decorezi casa sau apartamentul cu acele obiecte care sa iti induca spiritul dragostei, chiar sa iti deschizi astfel inima catre ceea ce iti doresti pentru tine. Nu este nevoie sa eviti astfel de detalii doar pentru ca tu inca astepti un partener potrivit pentru tine.

Orice te decizi sa faci de Valentine’s Day, bucura-te cu toata inima. Concentreaza-te asupra dorintelor tale si astfel vei da tot ce e mai bun in tine celor din jurul tau. Happy Valentine’s Day !


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.