Cum stii ca isi doreste o relatie serioasa?

Please select a featured image for your post

E destul de greu de crezut ca si barbatii sunt in stare sa joace teatru si sa fie prefacuti, insa in primele luni ale relatiei, cand totul este fresh si la inceput, ii e destul de usor sa inventeze tot felul de scuze ca sa nu va vedeti, sau dimpotriva, sa para foarte interesat de relatia voastra, pentru ca a doua zi sa nu te mai sune. Insa daca are intentii serioase le va arata de la bun inceput, trebuie numai sa stii sa citesti corect semnele. Nu uita insa, seriozitatea nu se masoara in banii pe care ii cheltuie cu tine, grandoarea intalnirilor si frecventa lor si nici in dulcegariile pe care ti le spune. Toate acestea pot face parte dintr-un joc al iubirii foarte bine elaborat.

Te suna tot timpul si insista sa va vedeti. Este foarte important sa te caute cat de cat des, si asta pentru ca inseamna ca deja te percepe ca si pe o parte componenta a vietii lui. E un semn bun si faptul ca iti povesteste absolut orice, de la cele mai marunte probleme si pana la problemele de la job sau intalnirile din timpul zilei. Daca te considera o parte importanta a vietii lui, va face tot ce ii sta in putinta pentru a te vedea cat mai des, in fiecare zi daca se poate.

Citeste si:  Cum sunt EU?

Semnul ca lucrurile se indrepta spre ceva serios e atunci cand intalnirile voastre nu mai sunt formale, adica nu va intalniti numai in ziua stabilita, la ora stabilita si intr-un local public, la film sau la restaurant, ci incepeti sa va vedeti acasa, te duce in vizita la parintii lui, te cheama cu el chiar si atunci cand se intalneste cu baietii si ar fi in stare sa renunte la iesirea la un meci pentru a sta cu tine. Pana si cel mai lenes barbat, cel care nu ar trada niciodata canapeaua si telecomanda pentru nimic in lume ar fi in stare sa renunte la tot pentru o intalnire cu tine. Cand deja Lineage II, Dexter si Champions League nu mai sunt considerate prioritati, esti pe drumul cel bun.

Treceti cu bine peste perioadele in care nu va vedeti. In general, relatiile incep si continua destul de bine atunci cand cei doi se se vad destul de des si exista o continuitate. Insa cand exista o situatie neprevazuta, cum ar fi o calatorie de afaceri sau cand unul dintre parteneri trebuie sa lipseasca o vreme dintr-un motiv sau altul, atunci se vede cu adevarat daca relatia este destul de puternica pentru a trece peste testul distantei.

Citeste si:  Teama care ne-a unit

Barbatii spun ca, atunci cand iubita e departe, au doua variante de comportament: daca nu sunt cu adevarati interesati de relatie, profita de situatie pentru a raci relatia si a rupe comunicarea. Dimpotriva, daca sunt foarte inteeresati de o relatie serioasa, distanta le amplifica nevoia de comunicare si abia asteapta sa se intoarca pentru a fi din nou impreuna. Iar cand in sfarsit sunteti impreuna din nou, nu sexul este cel mai important, ci pur si simplu isi doreste sa stati cat mai mult impreuna, sa va tineti in brate, sa dormiti impreuna,sa povestiti.

Citeste si:  De ce se indragostesc barbatii ?

Iti arata adevarata lui personalitate. Un barbat e cu adevarat interesat de tine cand este dispus sa iti arate si cealalta fata a lui, cea pe care nu o stiu prietenii de pahar si colegii de munca, ci numai prietenii lui adevarati. Este dispus sa iti arate defectele lui pentru ca vrea sa il cunosti in intregime si sa il iubesti cu bune si cu rele. Cu toate astea, esti atat de importanta pentru el incat sa nu faca nimic din ce te-ar putea supara, incepand cu modul in care se imbraca si terminand cu numarul de beri pe care le bea impreuna cu baietii atunci cand esti si tu de fata.


2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.