Cum stim ca el este barbatul visurilor noastre? (partea a-II-a)

Please select a featured image for your post

In alegerea barbatului ideal de cele mai multe ori e vorba de sentimente, o anumita chimie sau chiar destin. Cu toate astea trebuie sa fim atente si la alte semne legate de viata si personalitatea partenerului. Ce fel de prieteni are? Prietenii lui ar putea sa iti dea un indiciu despre cine e el cu adevarat si care ii sunt prioritatile. Daca prietenii lui mai mereu pierd timpul in baruri, beau si agata fete ai putea sa te intrebi daca nu asta face si prietenul tau in lipsa ta. Binenteles asta nu este o regula, s-ar putea foarte bine ca prietenul tau sa fie atat de matur incat sa se desprinda de distractiile prietenilor lui si sa constientizeze ca el a evoluat si ca vrea mai mult de la viata.
Citeste si:  Sexperta va raspunde 2
Te poti baza pe partenerul tau? Cand vine vorba de prieteni, ne asteptam ca ei sa ne ajute mereu si sa ne putem baza pe ei in orice tip de favoruri. La fel ar trebui sa se intample si cu partenerul nostru de viata. Stim deja si ne-a demonstrat de o gramada de ori ca atunci cand e vorba de o problema serioasa, el e alaturi de noi.
Dar cum ramane cu acele lucruri marunte pe care de multe ori te astepti sa le faca si nu le face? E dispus sa te inveseleasca dupa o zi grea la serviciu? Se ofera el sa iti duca masina la spalat? Se ocupa el de detaliile urmatoarei voastre vacante? Daca e atent si la detaliile zilnice si te mai si ia prin surprindere, este cu adevarat un barbat de viitor pe care stii ca te poti baza atat in problemele adevarate, cat si in cele marunte.
Citeste si:  Noaptea nuntii
Este destul de matur pentru o relatie de lunga durata? Daca iti doresti o relatie de lunga durata nu poti sa astepti la nesfarsit ca partenerul sa se maturizeze. Daca inca se lauda cu proprietatile sau masinile lui si e dispus sa arunce banii pe orice lucru in dorinta de a arata ca e cel mai tare si ca pe el trebuie sa il alegi inseamna ca e inca destul de tanar si necopt pentru o relatie de lunga durata. Toti barbatii au o doza de imaturitate, important este ca partenerul tau sa arate ca este serios si ca viata lui nu e o joaca.
Citeste si:  5 dusmani ai cuplului
Cat de multe poti sa-i dezvalui? Fiecare dintre noi mai avem cate un secret ascuns. Problema apare in cuplu cand ne intrebam daca e necesar ca partenerul sa stie secretul nostru. Fie ca e vorba de un secret legat de trecutul nostru amoros, de bani sau fantezii nimeni nu ne obliga sa spunem acel secret. Dar intr-o relatie de durata ar trebui sa ne simtim atat de apropiati de partener incat sa putem sa ii impartasim cel mai mic secret. Se spune ca cuplurile care intr-adevar se potrivesc isi dezvaluie incetul cu incetul secretele sau experientele prin care au trecut si reusesc astfel sa se cunoasca treptat si sa construiasca o legatura puterninca bazata in primul rand pe sinceritate.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.