Da-ti cu parerea: 50 de cuvinte pe care NICIODATA sa nu le folosesti in dormitor

Please select a featured image for your post

The bigger they are, the harder they fall. Dupa acelasi principiu, cu cat depui mai mult efort sa construiesti un cadru sexy, cu atat mai usor este sa se distruga totul. De exemplu, cu un singur cuvintel. Exista cuvinte cu atata bagaj lingvistic, emotional, social, ca daca le auzi iti taie cheful. Sau te pufneste rasul. Sau te scarbesc. In oricare caz, cheful scade la zero.

Citeste si:  Sfaturi pentru cupluri care se confrunta cu insomnia

Ajuta-ne sa gasim acele cuvinte pe care NICIODATA nu ar trebui sa le folosesti in dormitor. Noi o sa-ti oferim 10 pentru inceput, ca sa prinzi ideea si apoi asteptam o saptamana sa vedem cum isi da poporul cu parerea. Poti sa lasi un comentariu* la articolul asta (nu ai nevoie de cont), sa lasi un mesaj pe forum sau sa dai un reply pe Twitter. 🙂

Citeste si:  Cand el sforaie

Saptamana viitoare luni vom alege cel mai nepotrivit cuvant de folosit in timpul sexului, elogiem pe fata sau baiatul care l-au propus, si facem un articol special despre de ce este asa de nepotrivit. Promitem sa fie relevant si totusi mai amuzant decat Paris Hilton la o conventie de fani Harry Potter.

Citeste si:  Locuri si pozitii sexuale pentru revigorarea relatiei de cuplu

Deci… incepem?

1. Pipi

2. Tati

3. Mami

4. Colacei

5. Facebook

6. Urticarie

7. Vomit

8. Dragut

9. Doare

10. Oops

PS: Trece in comentariu pe cat posibil cifra de ordine a cuvantului ca sa stim cate se strang.


3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.