De ce barbatii adora felatia

Please select a featured image for your post

Oare placerea procurata prin felatie este superioara fata de cea obtinuta prin sex?

Este sexul oral mai intens decat cel ce presupune penetrare?

Iata adevarul despre acest mister al sexualitatii masculine!

Felatia procura mai multa placere decat penetrarea Senzatiile obtinute prin felatie sunt mai intense decat prin penetrare. De ce? Deoarece cavitatea bucala este mai bogata in muschi si in capacitati motrice decat vaginul! Limba poate stimula toate zonele erogene ale penisului: glandul, ata, coroana, testiculele, punctele de la baza penisului. Astfel apare o excitatie intensa, aceste zone fiind direct legate de partea creierului ce controleaza placerea (hipotalamus).

Citeste si:  Facem dragoste sau sex? Macar facem diferenta?
Felatia ii flateaza.Felatia nu este considerata de barbati doar ca o dovada de dragoste, ci si o dovada de apreciere. Gura este un loc nobil, este sediul zambetului, cuvintelor si poftelor. Daca partenera lui ii face onoarea sa-l primeasca in acest loc nobil, inseamna ca ea chiar il considera important. Felatia ii permite barbatului si sa se impace cu sexul sau, in caz ca este complexat de forma sau marimea sa. Pe scurt: daca partenera il accepta asa cum este, inseamna ca are un penis ok!

Citeste si:  Violenta conjugala si urmarile ei
Felatia: de ce barbatii o adora? Pentru barbati, felatia este o dovada de dragoste

Faptul ca partenera lor se concentreaza asupra placerii lor este o adevarata demonstratie de afectiune. Insa o femeia poate sa-si iubeasca partenerul chiar daca nu este de acord cu aceasta practica sexuala.

Felatia stimuleaza punctul G barbatesc Prin felatie se stimuleaza zonele cele mai erogene ale penisului, care sunt situate la nivelul glandului si la baza sexului, chiar inainte de testicule. Glandul este regiunea cea mai sensibila, deoarece este acoperit de o mucoasa plina de vase sangvine. Aceasta zona este dotata si cu 4 000 receptori sensibili, numiti corpusculii Kraus. Felatia permite si stimularea punctului G masculin, numit \”punctul H, situat la nivelul perineului, in spatele testiculelor.

Citeste si:  Cadouri personalizate

3 Comentarii
  1. mie una imi place sa fac sex oral dar cel mai mult se ecita barbatul.prefer sa fac sex oral la gata actului sexual se ma satisfaca si pe mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.