De ce iubim jucariile sexuale

Please select a featured image for your post

Chiar si cele mai reusite relatii, in care partenerii simt o atractie deosebita unul fata de celalalt si care nu au avut niciodata probleme in pat, pot fi imobogatite daca le punem putina sare si piper. Jucariile sexuale pot reprezenta elementul supriza al relatiei intime, asa ce de ce sa nu ne bucuram de ele?

Jucariile sexuale, foarte la indemana. Daca multa vreme au fost considerate mult prea perverse si deci le ignoram existenta si chiar ne era rusine sa vorbim despre ele, jucariile sexuale au inceput sa ocpue un loc din ce in ce mai important in reltiile intime ale cuplurilor, fara a mai fi considerate scandaloase. In fiecare orasel, din fiecare colt al lumii exista un magazin erotic, si daca nu gasiti magazine in orasul vostru, apelati cu incredere la magazinele virtuale, care vor face cu siguranta livrari oriunde in tara . Magazinele virtuale au si avantajul intimitatii, nimeni nu va vede intrand intr-un sex shop, nu ca ati avea de ce sa va rusinati, doar ca mentalitatea unora e inca invechita asa ca va puteti scuti linistite de comentarii inutile

Citeste si:  Cum sa mentinem o relatie pe linia de plutire
De ce le folosim? Nu este vorba numai de masturbare sau de diverse perversiuni sexuale, asa cum s-a considerat pana acum, ci pur si simplu e vorba despre imbogatirea vietii sexuale, de aducerea unor elemente noi, acre sa o faca mai atractiva. De ce sa nu fim ghiduse in pat si sa nu incercam ceva nou? Este foarte important ca sex shopurile si cataloagele virtuale pentru jucarii sexuale nu le mai prezinta ca si oferte limitate destinate masturbarii, ci le integreaza in viata sexuala a cuplului, fiind acceptate si folosite de ambii parteneri. La ineputurile jucariilor sexuale, prin anii ‘7o. reclamele pentru vibratoare spuneau ca ajuta la detensionarea muschilor si indepartarea stresului si aceasta este functia pe care o indeplinesc si azi cu succes.

Citeste si:  Stresul si relatia de cuplu
Jucariile sexuale eu proprietatea de a destinde atmosfera atunci cand este tensionata, atunci cand partenerii sunt timizi sau cand e nevoie de un preludiu prelungit. De asemenea, unele femei nu pot sa ajunga la orgasm in timpul actului sexual, prin penetrarea, asa ca jucariil sexuale vin sa completeze actul sexual in sine, astfel incat ambii parteneri sa fie complet satisfacuti.

Jucariile seuxale si masturbarea. Masturbarea nu mai este de mult considerata un viciu, ci o parte integranta a vietii intime a fiecarei persone. Masturbarea nu mai este specifica femeilor singure si disperate, asa cum era considerata canva, ci este arma femeii puternice, care isi cunoaste foarte bine corpul si reactiile lui si stie sa isi ofera singura placere atunci cand partenerul este indispnibil si nu numai. Masturbarea, in special folosind sex toys este un preludiu excelent pentru actul sexual si partenerii sunt satisfacuti si atunci cand doar isi privesc partenera sau cand iau si ei parte la distractie. Folosind un vibrator, de exemplu, femeia poate sa isi cunoasca mult mai bine corpul, felul in care el raspunde la diverse atingeri, isi poate localiza punctele erogene si o data ajunsa sa fie stapana pe situatie, ii poate arata mult mai usor partenerului ce ii place, unde si cum ii place sa fie atinsa, care zine trebuiesc stimulate si in ce ritm pentru a ajunge la orgasm. Ambii parteneri au de profitat de pe urma jucariilor sexuale: unuia i se ofera placere, iar celalalt invata cum sa o ofere si capata incredere in calitatile lui/ei de amant/a. Asa cum s-a spus de atatea ori, sexul poate sa rezolve orice problema in cuplu, asa ca diversificati viata voastra sexuala folosint jucariile sexuale.

Citeste si:  Lovitura in plex. Despartirea

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.