De ce se insoara barbatii?

Please select a featured image for your post

Ne e de multe ori greu sa ne dam seama ce exact ii face pe unii barbati sa aleaga o anumita femeie pentru a-i fi alaturi pe tot restul vietii. De multe ori vedem cupluri in care el e frumos de pica si ea nu are nimic deosebit, dimpotriva pare chiar putin stearsa. Insa asta e doar din punctul nostru de vedere, pentru ca asa cum bine stim, frumusetea e in ochii celui care priveste. Fiecare barbat isi odreste un alt tip de femeie si legatura pe viata, sau cel putin asa ar trebui sa fie casatoria, se face in functie de diverse criterii numai de ei stiute. De ce aleg barbatii anumite femei?

Pentru ca aduce tot timpul ceva nou. Pe de o parte, barbatii isi doresc sa se insoare pentru ca se simt atrasi fizic de partenera lor si au o relatie pasionala, insa pe de alta parte, pasiunea in sine nu e un temei in sine, ea e mereu completata de cate o alta trasatura, ori aceasta depinde de la barbat la barbat, fiecare stie ce cauta si ce isi doreste exact de la partenera lui. Stii cum citesti o carte buna si fiecare capitol se termina in coada de peste, lasand in urma zeci de intrebari neraspunse, mister si pasiune, astfel incat abia astepti sa citesti capitolul urmator?

Citeste si:  Ce cadouri sa NU cumparati de 8 Martie
Cam asa e si cu barbatii, isi doresc partenere care o viata intreaga sa aduca ceva nou relatie, sa fie spontana si imprevizibila, fara a depasi insa limitele. Barbatii isi doresc o femeie care sa se adapteze rapid, sa isi gaseasca mereu noi interese, sa aiba chiar si activitati de una singura, sa aiba propriul ei program si tabieturi, astfel incat ei sa fie nerabdatori sa se intoarca acasa, sa astepte fiecare intalnire cu infrigurare.Alaturi de o astfel de partenera, viata nu pate niciodata sa devina monotona, ci dimpotriva, viata este o continua aventura, ea descopera tot timpul ceva nou si interesant de facut. Barbatii isi doresc o sotie alaturi de care sa nu se plictiseasca niciodata, subiectele de discutie sa nu se termine, indiferent cat timp ar petrece impreuna si de fiecare data cand li se pare ca cunosc 100%, ea sa vina cu ceva nou, un amanunt mic, o schimbare usoara.

Citeste si:  Casnicia, duo sau trio ?
Pentru ca ii place sa faca sex. Ok, dupa cum am stabilit deja, atractia fizica este unul dintre elementele-cheie care ii face pe barbati sa fie inebuniti dupa femei in general si dupa sotiile lor in particular. De ce sexul cu sotia e diferit? Foarte simplu, barbatii se bucura din plin de o partida de sex erotic, pe care il pot face cu absolut oricine, insa cu nimeni nu vor face sex asa cum o fac cu sotia, pentru ca acesta ii uneste in profunzime, barbatul se simte legat de ea atat fizic cat si emotional, ier sexul nu face altceva decat sa ii conecteze si mai mult. Iar daca o partida de sex cu sotia este si foarte buna, succesul e garantat. Ideea e ca sotia sa nu se culce pe o ureche, si partidele acelea fabuloase de sex, care l-au facut sa creada ca ea este aleasa, sa continue pe tot parscursul caniciei.

Citeste si:  M-a inselat, dar il iert
Pentru ca il incurajeaza tot timpul. Barbatii isi doresc sa aiba alaturi femei care sa ii incurajeze in activitatile lor, ba mai mult, sa ii motiveze. Nu au nevoie de o sotie-comandant, care sa le dea ordine, ci dimpotriva de o sotie care sa ii ajute sa isi valorifice potentialul prin faptul ca le sustine activ scopurile, le da un imbold atunci cand incetinesc pasul sau ii ridica atunci cand simt ca nu mai pot. Ideea este ca multi barbati se lasa pe tanjeala din diverse puncte de vedere si sotiile lor tind sa ii lase in starea in care sunt, considerand ca nu este ok sa le spuna ca ar fi cazul sa faca mai mult, considerand ca i-ar putea rani. Insa nu e asa, barbatii apreciaza tot timpul o femeie care ii motiveaza, avand in minte cele mai bune intentii pentru ei.

Ne e de multe ori greu sa ne dam seama ce exact ii face pe unii barbati sa aleaga o anumita femeie pentru a-i fi alaturi pe tot restul vietii.


2 Comentarii
  1. Desi barbatii se tem de insuratoare si fug pe cat posibilul de ea, cei care o fac o fac din iubirea, putin sunt cei care o fac din interes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.