Declaratii de dragoste III

Continuam publicarea celor mai frumoase scrisori de dragoste primite pe adresa noastra, la office@flu.ro.

Prima este de la Paula Mahu.

Stii, Micul Print atunci cand a venit pe Pamant si a vazut o gradina de trandafiri, s-a intristat pentru ca trandafirul de pe planeta lui avea atatia semeni pe Pamant. Apoi, si-a revenit si a spus ca nu are importanta cati trandafiri sunt pe Pamant pentru ca trandafirul lui este unic pentru ca exista doar pentru el, iar el trebuie sa-l ingrijeasca si sa-l protejeze pentru a nu fi distrus sau sa moara .
Eu, asemeni povestii Micului Print, exist doar pentru tine si asta este fericirea mea. Ca sa nu-mi umbresti fericirea, este de ajuns ca tu sa ma ocrotesti si eu voi fi vesnic unica si incantatoare pentru tine.

A doua scrisoare selectata pentru azi ii apartine Adrianei Onea.

Draga iubite,

M-am gandit sa iti scriu cateva randuri, ca sa-ti amintesc cat insemni pentru mine… cat de fericita sunt cand ma trezesc dimineata in bratele tale si ce simt atunci… E senin. Aer. Te vreau. Te simt.Te am, o stiu! Si nu vorbesti,m-asculti… vreau sa te-aud in felul meu, nu am nevoie de cuvinte. Te privesc si stiu ce vrei, stiu cine esti si incotro te-ndrepti. Esti printul fermecat din visele mele romantice, esti Fat-frumosul din noptile de vara, esti adierea vantului… plecam? venim? mai bine stam… priveste-n sus. E gol. Picteaza-mi un cer, coloreaza-mi stele. Stai langa mine, sa-ti mangai tamplele, sa-ti simt suflarea-n parul meu in timp ce-ti spun ca te iubesc. Da, te iubesc! Si stiu ca, daca te am pe tine, nu mai am nevoie de nimic altceva. Esti oxigenul, esti fiecare bataie a inimii mele, esti zambetul si fericirea mea. Esti noaptea calda si briza dulce a marii, esti muzica care ma alinta, esti jumatatea mea. Pentru mine, esti perfect,ti-o jur!vreau sa-ti arat in fiecare zi cat te iubesc…si iti multumesc ca existi,ca imi luminezi viata…te ador…te ador…te ador!!!
Cateva cuvinte nu sunt de ajuns sa-ti sopteasca dragostea mea, dar tu stii…tu stii cat de mult te iubesc,tu stii ca in fiecare zi ma indragostesc si mai tare de tine, tu stii ca esti jumatatea mea…
Cu drag, sufletul tau!

Citeste si:  Cand el are complexe

Cea de-a treia epistola este semnata de Diana Didy.

Dragul meu,

Iti spun ca plutesc in iubire si ca savurez fiecare moment al ei.
Decat austeritate, decat nimic, decat gol si pustiu… anii mei de glorie eliberati prin tine, creati de mana ta, si de privirea ta, si de tot ce tine de ea, si de cat de aproape iti sunt mereu, indiferent de vicisitudini, de cruzime, si de oamenii ce nu inteleg nimic din noi … ar trebui sa ne pese? Sau ar trebui sa ne luam de mana sa privim inainte si sa facem ceea ce suntem indemnati de vocea intuitiei? fFacem ceea ce ne e scris? Sau pierdem totul?

Citeste si:  Sexperta: inima mea e imensa. Incap doi, incap mai multi!

Si suntem intr-un carusel al nebuniei, intr-o mare de glasuri ce ne striga, intr-o lumina de bine si de noi.

Suntem intr-adevar INDEFINIBILI.

Dumnezeule, nu as mai manca, nu as mai dormi, doar sa stiu ca ajung sa te cunosc pana la ultima picatura, sa te simt ca o parte din mine, sa te simt contopindu-te cu mine, sa te inteleg, sa te ocrotesc, sa te vad langa mine si sa stiu ca n-am de ce sa-mi fac probleme. Si stiu ca ma vei tine de mana si-mi vei arata drumul care trebuie, drumul meu si drumul tau devenind drumul nostru. Si sa stii ca iti voi indeplini toate visele si fiecare emotie ce va tasni din mine am sa o transform intr-o raza de lumina ce te va umple de seninatate si liniste, sa stii ca esti in siguranta alaturi de mine, ca n-am sa te ranesc, ca am sa invat sa fiu a ta si a nimanui altcuiva, ca ai sa ma descoperi in fiecare zi mereu alta si mereu mai frumoasa, mai blanda si mai plina de viata, sa stii ca iti voi darui fiecare secunda din viata mea pe o tava de argint pe care numai tu sa o poti atinge.

Citeste si:  Avortul..crima sau nu?

Stiu ca esti aici, langa mine…

Ma desprind din mijlocul lumii crude si aterizez langa tine, odihnindu-ma langa tine, iar tu te joci in parul meu si-mi zambesti neincetat, si sa nu ai ochi decat pentru mine desi e atata lume in jurul nostru care nu pricepe cat de fericiti suntem unul langa altul…doar atat, sa ne privim, nu e nevoie sa vorbim, tacerea noastra valoreaza mai mult de 1000 de cuvinte. Tu oricum intelegi cuvintele mele nespuse, suvoiul de sentimente ce iese din mine…
Ca apoi…sa te sarut si sa te imbat de mine, sa-ti intru in sange si sa-ti respir aerul ca sa ramai fara el si sa devin eu aerul tau…


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.